![]() |
pkk yandaşları gösteride........(siyaset)
bu milletin polisine askerine kurşun sıkana,devlet dairesinı yakana,milli servetine göz dikene cevabınızı buradan verin......
benim cevabım biber gazı yerine,kurşun.hemde alnının çatısına........ |
Evet hangi amaca hizmet ettiği belli olan bir belediye başkanının bir sözüyle olaylar duruyor. Aklı biraz çalışan herkes de olayların o şahsın bir sözüyle başladığını bilebilir...
Dün dağlarda barınamayan kodumunun teröristleri, bugün meydanlara, sokaklara inmiş TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne meydan okuyor! Bunlar bu gücü nerden alıyor? Sorunu olan bazı kürtler yaerine; "Kürt sorunu" vardır diyen başbakan! Türkiye bir "mozaik" tir diyen başbakan! Mecliste terör örgütü lehine slogan atan pkk'lı eski milletvekillerini çıkardığı yasalarla serbest bırakılmasına hizmet eden başbakan! Tüm bu ve küsürlu sebepler hep bölücülüğe hizmetr etmiş unsurlardır. En büyük hain şu anda kimdir öyleyse? (arif olan anlar)... Yazıklar olsun diyorum, meydanlarda solcu/Atatürkçü gençleri copdan kıran, karakollarda işkence eden polis; şu anda asıl bölücülere yaptığı muameleye bak!!!???? Gösterici sayısından çok daha fazla yaralı polis var!!! Son söyleyeceğim balık baştan kokar!!! Hükümete yaranmaya çalışan emniyet müdürleri bilindiği üzere İslamcı terör örgütü gösterisine müdahele etmemişlerdi... Şimdi de bu bölücülere meydanı boş bırakıyorlar. Belediye başkanı da bölücü göstericilere "çok cesaretlisiniz" diyebiliyor!!!! Ve Türkiye Cumhuriyeti devletini şu an için idare edenler tüm bu olanları seyrediyor... Yapılacak iş belli > İsyan çıkar kanla da bastırılır! Atatürk zamanında İnönü, Şeyh Sait isyanında Diyarbakır'ı hem de uçaklarla bombalatmıştı, Şimdi o yürek kimde var? Türkiye'yi pazarlayan ve satanlar da mı....? Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum.... (site kurallarını ihlal ettiysem affola, tüm içimdekileri kussam kimbilir neler yazardım daha....) |
Alıntı:
|
cevabım budur
[IMG][URL="http://img89.imageshack.us/img89/2811/ayyildizsevgi3rt1ur.jpg"][/IMG] |
bu adamlara kurşun hediye olur ...onlar bu ülkenin evlatlarını kalleşce mayınlarla öldürüyorsa biz onları kurşunu eritip onun içinde boğmalıyız...ölüm onların için en büyük hediye.. biz hediye vermeyi pek sevmeyzi eğer biri bize ters yaptıysa....
|
Eğer bu memleketin havasını soluyor,suyunu içiyor,karnını doyuruyorsan,insan gibi yaşamasını da bileceksiniz kardeşim.Sizleri burada zorla tutan yok,Herbir tarafı kanla sulanmış vatanımıza kimsenin ihanet etmeye hakkı yoktur,sevmiyorsanız terkedin,defolun gidin.Hiçbir güç TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni bölmeye gücü yetemez.Adamı kan işetiriz biz.
|
ArkadaŞlar,tepkİlerİnİzİ Son Derece Hakli Buluyorum,bu Tİp Ortamlarda İÇİmİzİ BoŞaltalim Ama İnanin İŞ Eyleme GeldİĞİnde Yapmamiz Gereken Çok Farkli Şeyler Var,..Şehİr Meydanlarina Saldiklari Parali PİÇlerİne Bomba,mermİ Atmak Zaten Onlarin İsteĞİ Ve Onlari Mutlu Edecektİr,bİzlere DÜŞen Ne Yazikki Sabir Etmek,tepkİlerİmİzİ Organİze Hale Getİrİp İŞİn Planlarini Teorİsyenlerİmİze Birakmak,daha Az Şehİt Vermek İÇİn Son Derece Akilli Davranmaktir.vatanini Seven LÜtfen O Kansizlarin İstedİĞİ Provakasyonlara Gelmesİn,eĞer BÖyle Olmazsak Bombalari Erken Atarsak!tÜm DÜnyayi KarŞimiza Aliriz Ve İŞlerİn KontrolumÜzden Çikmasina Neden Oluruz,,,merak Etmeyİn Bu Vatan BÖlÜnmeyecek Ama TopraĞi Hep Şehİt Kaniyla Islak Olacak..cennet Gİbİ Bİr Vatanda YaŞamaninda Bedelİ Ne Yazikkİ Bu Olacak.asİl Kan TaŞimak Kolay DeĞİldİr,Çok Erdem Gerektİrİr..en BaŞta Sabir Ve Vakur..
|
benim ülkemde benim atalarımın kanıyla kurulmuş bir ülkede onlar kim oluyorda ayaklanıp buralar bizimolacak düyerek şehirlerde eylem yaparlar.
eşkiyalar gibi otobüslerin yolunu kesip yolcuları tehdit eden ve ölümlere sebep verme hakkını kim veriyor? liderlerini hala asmayan aksine neredeyse altıntuvalet kağıdı verecek olan hükümet sessiz kalmaya devam ederken onlar hergün bir askeri daha öldürüyor. polis meydanda seeiz eylemyapan öğrencileri coplarken onlara sapanla taş atıyor. ama bu ülkeyi iki tane baldırı çıplak ne bölebilir nede bir karış toprağını alabilir. geçen gün haberlerde bir vatandaşın dediği gibi "eğer polis kendi halkınıkoruyamıyorsa o halk kendi kendini korumayıda bilir.onlar başlatır biz bitiririz..." |
iide eylemi kendiler yapmıyoki...bi meydanlardaki gösteri yapan yada molotof atan kişilere bakın hep çor çocuk...onlarda o yürek nerde kendileri gelsin...Allah sonumuzu hayır etsin ne diim...
|
Doruktan arkadaşım düşüncelerinizde mutlaka haklı olabilirsiniz,ancak terör denilen olay amerikanın ikiz kulelerine vurulunca,fransızların arabaları yakılınca mı akla gelmesi lazım.Hiçbir güç ve dış etken,ülkemizin iç işlerine karışmaya hakkı olamaz.Gün gelir,o eylem yaptıran şerefsizlerin bi taraflarına jop sokmasını da biliriz biz.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.