|  | 
| 
 turnuva!!!! 
 siz arkadaşlarım ve kankalarımdan bu turnuvaya ilgi göstermenizi bekliyorum saygılar... ReLaKsT | 
| 
 Bilardoda çok iddialıyım...zamanında salon işletmiişligin ve sampiyonluklarım var....amerikan bilardoda .... | 
| 
 bowling te rakip varsa oynuya biliriz ama ben çok iddaalı değilim bilginize  | 
| 
 Arkadaslar simdi ben 2 kişilik cewap vercem :) ekürim flywalker adına da konuscam biz bowling diyorus ... ReLaKsT kafanı yorma rakip olurus :) bowling turnuvası düzenlenirse cok iyi olur... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 hehe bencde mutlaka olsun ama sımdıden soylıyım sıtede cok ıyı oynıyanlar var bılırm ozelıkle bı tanesı varr ekürim ıle dolasıyoo:Dyanı  kaznanları sımdıden soylıym  ObSeSSiOn ve flywalker :Dsımdıden tebrıkler:D | 
| 
 masa tenisi üzerine kitap yazmıştım zamanında. kırtasiyelerden alıp okuyabilirsiniz. :D konyada weya antalyada yaşayan warsa kapışabiliriz. selametle.. | 
| 
 ekürim cevab vermiş madem oynarız ozaman :) ama ben onun kadar iddalı degilim:) | 
| 
 kanka turnuva düzenlediğin iyi olmuş bi bowling yaparız artık seninle  | 
| 
 bilardoda bu aleme rest çekerim kankalar 3 bant 3 top 4 top meydan okurum amerikan sevmem hehe | 
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:19 PM | 
	Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.