![]() |
Fıkradan Hisse
> >TEMEL telefon açar:
> > > >"Cemal sen misin?" > > > >"Yanlış çevirdiniz!" > > > >Temel kızar: > > > >"Madem ben yanlış çevirdim, niye sen cevap veriyusun? Yanlış açan >sensin!" > > > > > > > >"YAPILAN HATA VE YANLIŞLARDA KENDİMİZİN DE PAYI OLABİLECEĞİNİ >DÜŞÜNMELİ, BÜTÜN SUÇU KARŞIMIZDAKİLERE BULMAMALIYIZ" > > > > > > > >TONYALI Cemal, Temel'e övünüyormuş: > > > >"Benum buyukbubam Sarıkamuş'ta savaşmiş, dedem Kurtuluş Savaşı'nda > > >savaşmiş, bubam Kore'de savaşmiş..." > > > >Temel dayanamamış: > > > >"Ula sizin aile de amma gecumsuz imiş." > > > > > > > >"İNSANIN SAVAŞMASI DEĞİL, NE İÇİN SAVAŞ VERDİĞİ ÖNEMLİDİR" > > > > > > > >TEMEL, eczaneden çıkan Dursun'a bağırmış: > > > >"Ne ula Tursun, hasta misun?" > > > >"Ne hastasi? Ben seni mezarlıktan çıkarken görsem, Temel sen oli misin > > > >demem mi lazım?" > > > > > > > >"İNSAN PEŞİN HÜKÜMLÜ OLUP HEMEN YARGIDA BULUNMAMALI" > > > > > > > >İLKOKUL öğretmeni, derste öğrencileri sınamak için sorar: > > > >"İçinizde aptal olanlar ayağa kalksın!" > > > >Önce kimse kalkmaz, biraz sonra küçük Temel doğrulur; öğretmen güler: > > > >Demek koca sınıfta tek aptal sensin!" > > > >"Yok oyla değildir. Sizun tek başunuza ayakta durmaniz ayubuma gittu >da..." > > > > > > > >"KİŞİ BAŞKALARININ NEREDE DURDUĞUNDAN ZİYADE KENDİSİNİN NEREDE >DURDUĞUNA BAKMALI" > > > > > > > >ADAMIN karısı kaybolmuş. Sormuş, aramış, bulamamış, karakola gitmiş... > > > >Komiser Temel'miş. Derdini anlatmış. Komiser kadının resmini istemiş, > > > >cüzdandan çıkarıp vermiş... > > > >Komiser Temel, uzun uzun fotoğrafa bakmış: > > > >"Hemşerum, eyi tuşundun mu? Ha pu kariyi, haggaten bulmamızı isteyi >misun?" > > > > > > > >"İNSANLARI KAYBOLDUKLARINDA ARAMAMIZI SAĞLAYAN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİ DEĞİL, >KALPLERİDİR" > > >_________________________________________________ _______________ |
eyvallah kanka
|
saol kanka farklı bi olay:)
|
farklı bi yaklaşım saol paylaşım için
|
Evet komik olduğu kadar ilginç ve ders verici :)
Güzel bir yaklaşım teşekkürler. Açtığın konu ve gülümseterek verdiğin ders içeriği için. Konu "içinizi dökün" bölümünden "enteresan olaylar" bölümüne taşınmıştır. :) |
hımmm ilginç...
|
kıssadan hisse olayi diyosun yani..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.