![]() |
küçük emrah
Anne dedigin sever! anne dedigin oksar! ama seeen...
o....pusuuuun - yememeliyiz abicim o etleri, yememeliyiz... - evet kardesim, yemeyecegiz o etleri sema biz eskiden cok fakirdik.dedem öldü bi helva bile kavuramadik iki yumurta kirdik komsulara dagittik.. anamiz o...spu oldu gulcan Emrah:-amaa, amaa nuri amca ben seni baba bilmistim." Nuri alco:-iste simdi gerçekten baban oldum." Emrah ve bir arkadasi alaturka seklinde bir genelevin karsisinda cokmuslerdir ve iceri giren cikan kadinlara bakmaktadirlar. Emrahin kankasi: off su yavrulara bak ya... Emrah: oyle deme... benim annemde onlardandi, oda onlar gibi calisti Emrahin kankasi bir an dumur olmustur toparlama ugruna ee sey abi pardon abi diye kivirmaya calismaktadir. Emrah: onemli degil, onemli degil dostum... [ordan bir yasli adam gecmektedir ve gecerken emraha bakar] Emrah: n'oldu amca... hicmi o...spu cocuu gormedin? emrah çalistigi torna atölyesinden dönmektedir, mahallenin esnafi alacaklarini tahsil edemedikleri için emrah'in dönüsünü beklemektedirler.sokagin basindaki manav emrah'i görür ve olaylar gelisir: -borcumu ödeyecem demistin? - ödüyceem - çok sIkIsIksan..anan ödesin - hüleaaaan küçük emrah kahvede oturmaktadir. kahveye bir eleman dalar,bagirir: -emrah yetis anneni goturuyorlar...! - genemi yaaa |
kanka çok iyi sağol yaw.bende bu emrahın filmlerine felan hastayım daha varsa onlarıda paylaşırsak sevinirim
|
ehuehuehu...kaçınılmaz son:)paylasım için saol kanka...
|
ah emrah ah. ne hallere düştün
|
ahuahuahuah... güzelmiş kanka saol
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.