![]() |
Bir Kadını Sevdim
Sevmiştim sessizce güzeli
Göz ışıltıları yakamoz Bende saklıydı gülüşleri Okşardım her gece hayal denizinde Ne oldu nasıl odlu Bir akşam gün batımında Nazara geldi saklı sevdam Serseri bir kurşunla vurulmuş can Acıyı aldım yüreğime! Göz seyirmelerim Yıldız kaymalarına karıştı Kötü cinlerle savaştım gecenin karanlığında Yara aldım mızrak darbelerinden Gelmeyecek vuslatın Hayal kırıklığında öldü özlem! Sonra; İki damla gözyaşında eridi düşlerim Yağmur sularına kapıldı umutlar Sevdam enkaz altında kaldı çırılçıplak Ölen aşklar adına Salalar verilirken yanı başımda Göz kapaklarıma hüzün yağmurları yağıyordu Bir güzeli sevdim felaketim oldu! Bir kadını sevdim felaketim oldu Artçı depremler kararttı dünyamı Her sarsıntı bin parçaya böler göğsümü Pare pare olur sevgi tohumlarım çaresizce Göz bebeklerimde feryat eder İhanetin izleri Kalp çarpıntıları tempo bulur Yürek sızılarında İnleyen nameler Hüzzam makamında ses verirken derinden Dilden dökülen mısralar Ağıt olur sayfalar dolusu Bir anlatsa beni Seni bir anlatsa Ne çare ki Anlatamaz hiçbir beste böylesi bir felaketi Ve O gün tüm şehrin saatleri durdu Bir güzeli sevdim felaketim oldu! Bir kadını sevdim felaketim oldu Hani gök gürler Şimşek çakar Ve ardından yıldırımlar düşer Karşıki dağın eteğine Veya sevecen yüreğin isabet alır on ikiden Sonra tsunamiler çeker seni içine Çabalamak nafile Her çırpınışta Daha da batarsın çorak toprağın pisliğine İşte böyle bir çıkmazda buldum kendimi Ve Lalezarın tüm çiçekleri soldu Bir güzeli sevdim felaketim oldu! Bir kadını sevdim…. O, Ellerin oldu! ! ! ! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.