![]() |
Bakmadan GeÇmeyİn
3 Eklenti
OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ |
arkadaş resimler görünmüyor bi el atarsan sevinirim
konu yanlış yerde acılmış ama taşımıyacağım genel rabet gören bu bölüm olduğu için her arkadaş görsün diye ama sen resimlere el atarsan sevinirim saygılar.. by ReLaKsT |
turkby kas yapalim derkengöz cikartiyorsun s actigin konu buraya yakisiyormu bi bakarmsin icindeki degerleri neden bu kadar yok sayip buraya ekliyorsun.
Bu bir ikincisde dostum senin yaptigin tipki kutsal saydigimiz degerleri bokun icine atmak gibidir. |
Dedİklerİnİz DoĞru Ama Ne Yazikki Üyelerİn ÇoĞu SÜreklİ Burda Olduklari İÇİn Bu BÖlÜme Yazdim.yİnede TŞk EleŞtİrİler İÇİn:
|
Evet. Çok yanlış bir yerde yanlış konu açılmış. Bu konun yeri burası değil Turkby. Olanlar karşısında bir şeyer yapılacaksa herkes elinde geleni yapar yapıyordur da. Ama burası başka bir forum bölümü. Yukarıda çok çeşitli ve konu ilgili yerler vardı. Üyelerin bir çoğunun olduğu yer burası diyip bu değerleri hiçe sayarsan KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARIRSIN.
Ama teredütlerin-endişelerin -sinirin- hissettiklerin hepimizin içinde var hakda veriyorum sana. O bakıma yanlız değilsin ancak yeri burası değil. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.