www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   Avrupa feneri tanımıyor (https://www.cakal.net/showthread.php?t=20721)

Sereniti 05-10-2006 09:39 PM

Avrupa feneri tanımıyor

işte ispatı arkadaşlar

http://img88.imageshack.us/img88/9931/logo12my6mo.jpg

aslında tanımaları lazımdı avrupada kaç tane sıfır puan alan takım var ki değil mi yanii..:biggrin:

pnomokok 05-10-2006 09:48 PM

Çok komiksin:) Fenerbahçe yi dünya tanıyor. Belki Avrupada başarıyı henüz yakalayamadı ama takımızda bulunan futbolcuları sürekli olarak kaç ülkeden takip eden futbol muhabiri var biliyor musun? Sanırım onu bir futbol oyunundan aldın. Ona bakacak olursan beşiktaş çogu futbol oyununda yok bile .winning eleven 9 olmak üzere.....

Sereniti 05-10-2006 09:55 PM

Alıntı:

İlk Gönderen pnomokok
Çok komiksin:) Fenerbahçe yi dünya tanıyor. Belki Avrupada başarıyı henüz yakalayamadı ama takımızda bulunan futbolcuları sürekli olarak kaç ülkeden takip eden futbol muhabiri var biliyor musun? Sanırım onu bir futbol oyunundan aldın. Ona bakacak olursan beşiktaş çogu futbol oyununda yok bile .winning eleven 9 olmak üzere.....

evet arkadaşım çok komiğimdir... sizi avrupa'da sıfır çeken takım diye tanıyorlar doğru söylemişsin..:biggrin:

pnomokok 05-10-2006 10:06 PM

Oralarda bulunmak da bir başarıdır. Zavallı beşiktaşlılarda T.kupasını aldık diye sevinirler......Hihihihihi...

Sereniti 05-10-2006 10:11 PM

Alıntı:

İlk Gönderen pnomokok
Oralarda bulunmak da bir başarıdır. Zavallı beşiktaşlılarda T.kupasını aldık diye sevinirler......Hihihihihi...

o kupa için az tantana yapmadınız ama.. uzanamadığınız ciğer misali.. zavallı beşiktaşlılar ne demek ya sözlerine dikkat et bence.. zaten sizle konuşmak ,hakkınızda yorum yapmak, takılmak ,tartışmak imkansız.. hemen başlıyorsunuz hakaretlere dakka bir gol bir yani.. aramızdaki fark bu işte..

pnomokok 05-10-2006 10:15 PM

Alıntı:

İlk Gönderen elfkartal
o kupa için az tantana yapmadınız ama.. uzanamadığınız ciğer misali.. zavallı beşiktaşlılar ne demek ya sözlerine dikkat et bence.. zaten sizle konuşmak ,hakkınızda yorum yapmak, takılmak ,tartışmak imkansız.. hemen başlıyorsunuz hakaretlere dakka bir gol bir yani.. aramızdaki fark bu işte..

Buda hakaretse....Biz Türkiye nin en centilmen takımıyız...(eğer stadımızda bir maç izlemişsen) neyse çok söze gerek yok şampiyon FENERBAHÇE

Sereniti 05-10-2006 10:20 PM

Alıntı:

İlk Gönderen pnomokok
Buda hakaretse....Biz Türkiye nin en centilmen takımıyız...(eğer stadımızda bir maç izlemişsen) neyse çok söze gerek yok şampiyon FENERBAHÇE

zavallı kelimesi hakaret değilse bende sana söyleyeyim o zaman; asıl sen zavallısınız diyorum.. normal geliyor artık demekki böyle sözler size..

arkadaş hakaret olarak almıyor o yüzden onun için kullanıyorum. sadece onun içindir diğer arkadaşlarım alınmasın sakın.. kimse için kullanmam böyle bi kelimeyi...

pnomokok 05-10-2006 10:27 PM

Alıntı:

İlk Gönderen elfkartal
zavallı kelimesi hakaret değilse bende sana söyleyeyim o zaman; asıl sen zavallısınız diyorum.. normal geliyor artık demekki böyle sözler size..

arkadaş hakaret olarak almıyor o yüzden onun için kullanıyorum. sadece onun içindir diğer arkadaşlarım alınmasın sakın.. kimse için kullanmam böyle bi kelimeyi...

ben senin şahsına direk olarak bir şey söylemedim....Ama karakterini hemen belli ettin......brawo.... lütfen daha birşey yazma batıyorsun....

Sereniti 05-10-2006 10:32 PM

hakikaten uzatmayalım.. herkes bilirim benim karakterimi gayet düzgün cümleler kurduğu hakaret etmediğimi.. bi bayan olarak zaten böyle şeylerin karşısındayım.. neyse ya.. boş ver.. gereksiz bir tavır içerisindeyizz..

cross_night 05-10-2006 10:36 PM

illedi tanınmak için futbol oyunlarında olmak gerekmez....
beşiktaş Türkiye'deki en iyi takımlardan biri.tanınmasa bile hiç değilse maçlara şike karıştırmıyo.....

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:15 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.