![]() |
Avrupa feneri tanımıyor
işte ispatı arkadaşlar
http://img88.imageshack.us/img88/9931/logo12my6mo.jpg aslında tanımaları lazımdı avrupada kaç tane sıfır puan alan takım var ki değil mi yanii..:biggrin: |
Çok komiksin:) Fenerbahçe yi dünya tanıyor. Belki Avrupada başarıyı henüz yakalayamadı ama takımızda bulunan futbolcuları sürekli olarak kaç ülkeden takip eden futbol muhabiri var biliyor musun? Sanırım onu bir futbol oyunundan aldın. Ona bakacak olursan beşiktaş çogu futbol oyununda yok bile .winning eleven 9 olmak üzere.....
|
Alıntı:
|
Oralarda bulunmak da bir başarıdır. Zavallı beşiktaşlılarda T.kupasını aldık diye sevinirler......Hihihihihi...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Buda hakaretse....Biz Türkiye nin en centilmen takımıyız...(eğer stadımızda bir maç izlemişsen) neyse çok söze gerek yok şampiyon FENERBAHÇE |
Alıntı:
arkadaş hakaret olarak almıyor o yüzden onun için kullanıyorum. sadece onun içindir diğer arkadaşlarım alınmasın sakın.. kimse için kullanmam böyle bi kelimeyi... |
Alıntı:
ben senin şahsına direk olarak bir şey söylemedim....Ama karakterini hemen belli ettin......brawo.... lütfen daha birşey yazma batıyorsun.... |
hakikaten uzatmayalım.. herkes bilirim benim karakterimi gayet düzgün cümleler kurduğu hakaret etmediğimi.. bi bayan olarak zaten böyle şeylerin karşısındayım.. neyse ya.. boş ver.. gereksiz bir tavır içerisindeyizz..
|
illedi tanınmak için futbol oyunlarında olmak gerekmez....
beşiktaş Türkiye'deki en iyi takımlardan biri.tanınmasa bile hiç değilse maçlara şike karıştırmıyo..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.