![]() |
Gene İsinize Yarıyacak Bagzı Programlar
selam bu programların cogunu yukledim. denedim calısııoor. sizde yapabilirsiniz )))
BOUNCEMP3: MP3 ÇALMA PROGRAMI HANDEEGUITARTUNER: GİTAR AKORD Yapma PROGRAMI MP3GO: MP3 ÇALICI MP3GRAVITY: MP3 ÇALICI MP3PLAYER: MP3 ÇALICI MYKARAOKE: KARAOKE PROGRAMI NATURAL RECORDER: SES KAYDI OGGPLAYER: OGG FORMATI ÇALMA PROGRAMI POWERDICTAPHONE: SES KAYDI RINGMASTERPRO: MIDI VE WAV EDITORU RINGTONE STUDIO: MIDI EDITORU SLYZER: SES EDITORU SOUNDER: SESLERE DİJİTAL EFEKT VEREBİLME ULTRAMOD: MOD FORMATI ÇALICI ULTRAMP3: MP3 ÇALICI http://rapidshare.de/files/13948789/...olar_.rar.html |
bunların hepside birer harika.benimde bir sorunum var işallah sizden yardım alabilirim.cep telefonundan çekilen kamera görüntüsünü bilgisayara attım.cd ye aktarmak istiyorum.fakat olmuyor
mpeg-1 programı istiyor.nereden indirebilirim.saygılar.iyi çalışmalar |
kanka media conwerter tarzı programlarla format değiştirebilirsin. googlede arat bulursun.
selametle.. |
iste ve istekriniz bölumunde
full converter paylasıma verdim onu kullanabilirsin kullanmöa klavuzuda var :D |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.