www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   ''sampiyonluk ıcın geldim'' (https://www.cakal.net/showthread.php?t=21515)

carsi1903 05-18-2006 07:29 PM

''sampiyonluk ıcın geldim''

Avrupa’nın birçok takımının transfer listesinde bulunan yeni transferimiz Marcio Nobre, Beşiktaş forması giydi ve ilk röportajını internet sitemize verdi. Brezilyalı golcümüz, “Büyük bir takıma Şampiyonluk yaşamak için geldim” dedi.
Nobre, Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Yeni golcümüz daha sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek burada siyah-beyaz formamızı üzerine giydi. Nobre, ilk röportajını da arkadaşımız Tuncay Yanık ile yaptı.

“Büyük bir takıma şampiyonluk yaşamak için geldim” diye söze başlayan Nobre, “Umarım oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere en iyi cevabı verip Beşiktaş’a faydalı olacağım. Türkiye’de bulunduğum süre içerisinde Beşiktaş’a karşı çok forma giydim ve her açıdan bu büyük kulübü çok iyi tanıyorum” dedi.

Marcio Nobre, özellikle vatandaşları Kleberson ve Bobo ile birlikte oynayacak olmasının kendisine büyük avantaj sağlayacağını vurgulayarak, şöyle konuştu: “Artık bu dakikadan sonra Kleberson ve Bobo ile birlikte Beşiktaş’ın başarısı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Önümüzdeki sezon Turkcell Süper Lig’de, UEFA Kupası’nda ve Türkiye Kupası’nda çok büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğimin farkındayım. Yeni takım arkadaşlarımla çok iyi bir grup olup bu hedeflerimize ulaşacağımıza ve taraftarlarımıza büyük sevinç yaşatacağımıza inanıyorum.”

Nobre, Beşiktaşımız’ı tercih etmesindeki en büyük nedeninin Şampiyonluk iddiası olduğunu belirterek, “Hedefim Türk futbolseverlerinin bildiği Nobre’nin bugüne kadar gösterdiği performansının daha üzerine çıkıp, Beşiktaş’ın başarısı için katkıda bulunmaktır” diyerek sözlerini bitirdi.

alıntıdır...

blAcksmith 05-18-2006 07:35 PM

demirören ben nediim sana.hiç ders almamışsın belli

carsi1903 05-18-2006 07:54 PM

Alıntı:

İlk Gönderen blacksmith
demirören ben nediim sana.hiç ders almamışsın belli

kardes artık ebn dıyecek bısey bulamıyorum,İSTİFAAAA demeden baska

CaKaLBoT 05-18-2006 08:48 PM

allah bi ker daha alayınızın belasını versin...sizler gerçek beşiktaşlı deilsiniz olsanız febeden geseden adam almazsınız !!!büyük iş bitirdin helal olsun sana demirören başkan !!!

redolf 05-19-2006 05:14 PM

yonetimle alakali bisi diil bu kankalar besiktas'in kaninda var bu artik toplama isi. serdar bilgili baskanliinda 100. yıl sampiyon olduumuz takimin kadrosuna bi goz atin. yani yonetimi suclamayin artik besiktasimizin havasindan midir suyundan midir bu artik toplama isi bilinmez

carsi1903 05-19-2006 05:20 PM

Alıntı:

İlk Gönderen redolf
yonetimle alakali bisi diil bu kankalar besiktas'in kaninda var bu artik toplama isi. serdar bilgili baskanliinda 100. yıl sampiyon olduumuz takimin kadrosuna bi goz atin. yani yonetimi suclamayin artik besiktasimizin havasindan midir suyundan midir bu artik toplama isi bilinmez

oyle seymı olur ya,neden onceden yoktu,ıs yonetımde bıtıyo,adam gıbı bı BESIKTASLI gelsınde bak bakalım,kanındamı varmıs,bunların alayı ruhsuz,hıc bırınde BJK lılık ruhu yok

redolf 05-19-2006 08:26 PM

yani sen dion serdar bilgili de cacıktı he?

doctorx 05-19-2006 08:40 PM

ya hayret bişey çöp toplayıcı olmak çok hoşlarına gidiyo heralde ya adam gibi biri gelsede bizde formasını alsak şöyle bi havamızı atsak futbolda bunlarda çok önemli ben şimdi hangi fenerliye ne diyim bziim artıklarla hersene dolduruyonuz kadronuzu mustafa doganlar okanlar .....

carsi1903 05-19-2006 09:00 PM

Alıntı:

İlk Gönderen doctorx
ya hayret bişey çöp toplayıcı olmak çok hoşlarına gidiyo heralde ya adam gibi biri gelsede bizde formasını alsak şöyle bi havamızı atsak futbolda bunlarda çok önemli ben şimdi hangi fenerliye ne diyim bziim artıklarla hersene dolduruyonuz kadronuzu mustafa doganlar okanlar .....

katılıyorum,eskıden BESIKTASIM yensede yenılsede baskalarının dedıklerını hıc onemsemeden herzaman ovunurdum ama sımdı durum farklı,AMA DIYORUZYA BESIKTASIM SENI SEVINMEK ICIN SEVMEDIK. iste napalım,BESIKTASIMZ ıcın katlnırız

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:52 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.