![]() |
Hayatımın Olayı..
geçmiş bir yasam,gereksız bır konu...
|
way be ne diyeyim kardes zararin neresinden dönersen kardir demisler belki böylesi daha iyi oldu
|
Alıntı:
|
kanka kusura bakama ama ben bile okumadım yorum yazıyorum ne kadar kısa yazarsan o kadar cok okunur sen bunu nasıl yazdın ya helal olsun be
tşkürler |
onuyu yazarken o gune gittiğim için en ince ayrıntısana kadar herseyı yazdım,o yuzden zor olmadı :),ama okuyup hayatta olabılecek seylerı görmen açısından ıyı olur,her insanın basına gelebılır,tedbırı elden bırakmamak lazım değilmi :)
|
kanka ole bi gaz verdinki okudum yanı kardesim ask evgi bunlar bos işler sen sevebilirsin ama karsındakı seni sevmez insan degişikligi sever ben birini sevdim ama pişman oldum şimdi 4 tane kızla birlikteim hiç birinide sevmiom
|
Söleyecek söz bulamıyor.Bu nasıl bir insanmıs yaa.Neden bunu yapıyorlar anlamıyorum.Bole birşey yapmaya yüreği yeten her pisligi ve aşşağılıklıgı yapar.Yapmıs zaten.Neden AŞK hep hak etmeyene gider.Bana bunu biri acıklasın yaa
|
Alıntı:
NE-CAN-NE-CANAN-HEPSİ-BİRER-YALAN |
ve bu gun çok samımı oldugu arkadası benı aradı bende çok sever değer verırım,neden gelmıyorsun felan dedı bende dedım tamam bırazdan gelırım gıttım oturduk konustuk,ismini anmak ıstemedıgım şahsın canından çok sevdıgı bır köpeği vardı,hayatta en fazla ona önem verırdı bır canı gibiydi,bunun duvağı olurken yani kınası olurken babası köpeği dısarı çıkarıyor karsıdan karşıya gecerken köpeğe araba çarpıyor ve köpeği orda öluyor,şunu demek istiyorum bir çok insanın günahını,ahını aldı ve cezasını çekmeye başladı,
|
biri gider biri gelir.
aşkın güzelliğide budur. takma kafana |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.