![]() |
Aşk Davet Etti Bizi....
Aşkın gözyaşları aktı içime, sardı benliğimi tutkun delicesine
Günler geçmek bilmedi yokluğunda ve o gidişin hala aklımda Sevdin sandığım yüreğin, özlemle bakan gözlerin Bir kere sevdim seni ,hala yaralı yüreğim Aşk çaldı kapıyı açtık artık nasıl kapanır Ayrılık geçmezdi akıldan buna kim inanır Aşk umuda yelken açsa sonsuz bir yolculuğa çıksa Ben geçsem aklından ve sen bende aynı şekilde Hayatım senle bir,dünyama sende gir Aşk herşeye bedel ve gönüller sarhoş Dokun ellerime ve bak gözlerime adını gör Sen herşeye bedelsin ve gönüller sarhoş Aşk davet etti bizi aşkımıza Çok şey borçlu bakışlarımıza Bir teşekkür yollamalı ona Sen yaşamalısın içimde Bir teşekkür yollamalı aşka Sen yaşamalısın içimde Hissettinmi zaman akarken üstümüzden Beklermi sonuna kadar ikimizi sahiden Ay ışığı altında parlak gözlerin Durdurdu zamanı güçlü hislerin Sonunda aşkım kaderim olduğunu bil Herşey yalan bundan başka Ve hisset tut ellerimi bak gözlerime Hisset aşkı tümüyle tam yerinden Bir aşk ki yaşattı doyasıya seni bende Bir aşk ki ısıttı beni güneşim oldu içimde Bir aşk ki ikimizde başlayan biten Bir aşk ki kaderimizi çizen... |
tesekkurler
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.