![]() |
genç takımımız şampiyon
uşadası'nda oynanan Deplasmanlı Süper Gençler Ligi Final Grubu'nda Beşiktaş
şampiyonluğu kazandı. Finalde Trabzonspor'la karşılaşan siyah-beyazlılar, normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın 108. dakikasında Can'ın golüyle sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. 3. dakikada sağ taraftan Yüksel'in kullandığı köşe atışından gelen topu Can düzgün bir vuuruşla ağlara gönderdi: 1-0. 56. dakikada Trabzonsporlu Ziya'nın plasesinde top filelerle buluştu: 1-1. Normal süre bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın 108. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Can, sert bir vuruşla kaleci Erhan Kırcı'yı avlayarak Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. 119. dakikada Trabzonsporlu Fahrettin, Hakem Hakan Koç'tan kırmızı kart görüp oyundan atıldı. Siyah-beyazlı futbolcular, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Trabzonspor ikincilikte kalırken, normal süresi 1-1 biten, uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayan maçta Bursaspor'u penaltı atışları sonucu 6-5 yenen Gaziantepspor üçüncülüğü elde etti. |
çok şükür bu sene bi şampiyonluk yüzü gördük...
tşkler kardeş bilgi için... |
valla baskettede elendık,bu ıyı olmus bı nebze,konu ıcın teskkurler
|
ya kankalar elimizde süper gençler varken biz gidip nobrelere bakilere fahrilere para saçıyoruz.sonrada mösyö tigana takımı gençleştiriyorum diyor.sizin fikrinizi bilmem ama benim seneyede ümidim yok.3,lüğümüz hayırlı olsun şimdiden
|
Alıntı:
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.