![]() |
500 REP ödüllü En güzel slogan yarışması....
Evet sayın cakal.net üyeleri en güzel slogan yarışmasıyla karşınızdayız.
Son birkaç gündür bölümümüzde online kimse yi bulamaz olduk. Onun için bu yarışmayı düzenlemeye karar verdim. Yarışma isminde de belli olduğu gibi en güzel sloganı bulan repleri kapacak. Sloganlar GALTASARAY'la ilgili olacaktır... Yarışma Kuralları 1.Sloganlar hiç bir yerden alıntı olmayacak.(ör.gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray gibi.)alıntı olursa yarışmadan diskalifiye olur. 2.Aynı sloganı lütfen yazmayınız.Yazarsanız post unuz editlenir. 3.Sloganlar hakaret,küfür içermeyecek şekilde olmalıdır. 4.Sloganlar yazı şeklinde yazılmalıdır.Resimli slogan konulursa mesaj editlenir. Ödül 500 rep puan Bluekeys kankamın yardımıyla 500 rep ödül verilecektir. Yarışma 25.06.2006 tarihinde son bulacaktır. Yarışma sonunda yapılan ankette sizin oylarınızla en iyi slogan seçilecektir. Hepinize başarılar.... saygılar.... 1.Sting: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Sanıyorum Galatasaray ile ilgili slogan istenıyo watican 666 arkdasım yanlıs anladı.
Avrupanın Fatihleri Kupaların Sahipleri sadece GS li oldumu belirtmek için yazdım sloganı bir amacım yok.Rep için slogan bulmayız sadece GS askı için bişeyler yazarız.tabi rep de ayrı bir hava katar yarısmaya |
güzel bir yarışma yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar gereken destek verilecektir ...
|
Alıntı:
|
konu güncel...
|
Aslanlar Aslan DoĞar!yumurtadan Çikmaz!!!
|
soyumuzda var asillik
biz paraya minnet etmedik aslanın şanı bir başka ayağa kalkta alkışla.... |
Galatasaray'ın 11'i çıktı sahaya karşı takım kaçtı taa antartikanın dağlarına
|
konu güncel...
|
mevsimler gecer,
uefa kupasi gecer, cimbom gecer, fener gecmez, 16dk gecer, acisi gecmez...;) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.