![]() |
80'li 90'lı yılların FORUMLARI :))))
+repleriniz bekliyorum
Komik Şeyler. - Bir ingiliz, bir alman bir türk uçağa binmişler..... - Muhahaha koptum yav. - Oo çok komikmiş. Emeğine sağlık. - Temel bir gün yolda giderken muz görmüş...... - Puhahaha - Nerden buluyon bunları . repledim. Full Oyun Download - cakaldan yılın sürprizi. MARIO BROS FULL ISO (3 Disket) - cakaldan da bu beklenirdi. hemen yumulalım. - Niye yavaş iniyor bu. - Vay uyanıklar yabancı siteden dadanmışlar Mariomuza - ....... İşletim Sistemi - Windows 95 çıkacakmış yaz ortasında acayip bişe. - Makinam kaldırırmı acaba 386 benimki - Ooo seninki kağnıymış be. benim ki 486 dx babalar gibi. - Eyvallah sağol. Film Paylaşım Bölümü - Ya arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım "Cosby Ailesi" ile "Adile Naşit ile Uykudan Önce" elinde olan varsa bi zahmet. - Valla bende var ama TRT çekimi istersen upload yaparım. - İyi olur sağolasın. - Sende Sağol - Ayıptır sorması kaç disketlik. - 2 Disket - Ooo iyiymiş ya. - Arkadaşlar burası chat bölümü değil Film bölümü. lütfen biraz dikkatli olalım. - Locked ALINTIDIR... |
paylaşım için soal
|
tşkler kardeş çok hoş olmuşşş ...
|
paylaısm ıcın saol
|
tşkkür ederiz geçmişi bilmek lazım:D
|
paylaşım için teşekkür ederim .. bu arada bu forumdaki ilk mesajım:):):)
|
cidden güzel olmuş nostaji ama o zamanlar internet ne kadar hızlıydı acaba??
|
eyvallah kanki çok süpersin
|
heheeh
süperrrrrrrr |
acayip olmuş
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.