![]() |
Bilgisayar terimlerinin osmanlica karşılıkları
Bilgisayar terimlerinin osmanlica mealleri
görev çubugu: degnek i vazife çift tiklama: tikirti i tekerrür administrator: sahip-ul edevat flash disk: edevat ü yumusak hard disk:edevat ü civanmert mouse: zindik faresi klavye: taht ul hurufat power supply: kuvvet macunu my documents - hazine i evrak internet: allame-i ulul arz google:kasif-ul ali google earth:seyr ul arz, kasif ul arz denetim masasy: sehpa-i saltanat cd- rom - pervane i hafiza ekran: perde ul temasa kasa: kaide enter: duhul virus: deyyus antivirüs - akinci hacker: deyyus-ül-ekber hata raporu: malumat-ul kabahat mail server: divan-ül mektubat messenger: havadis chat : muhabbet ül zaby ctrl alt del : has timar zeamet mouse: zindik faresi cd- rom - pervane i hafiza virus: deyyus antivirüs - akinci hacker: deyyus-ül-ekber messenger: havadis |
Paylaşım İçim Teşekkürler
|
çok güzel olmuş eline sağlık
|
virüs_deyyus
hacker_deyyus ül ekber :biggrin: hehehee süper olmus eline sağlık... |
ahahahah :)) züper ya..rep i hakkettin kanka
|
mouse: zindik faresi
messenger: havadis cd- rom - pervane i hafiza virus: deyyus denetim masasy: sehpa-i saltanat ay koptum ya paylasım cın saol keske komıklere acsaydın:D |
Alıntı:
|
mouse: zindik faresi
virus: deyyus süper yaw saol :D |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.