www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Doğruyu söyleyen AKP'den kovulur....!!! (https://www.cakal.net/showthread.php?t=24045)

Türkok 06-08-2006 03:20 PM

Doğruyu söyleyen AKP'den kovulur....!!!

AKP'li Fuat ÇEÇEN geçtiğimiz günlerde partisinin yolsuzluklarla mücadele edeceğine,yolsuzlukla mücadele edenlerle mücadele eder hale geldiğini vurgulamıştı.Daha öncede yolsuzlukların üzerine gidilmediği için rahatsızlığını belirten ÇEÇEN a kabinde partiden ihrac edildi...

Hatay Milletvekili Fuat Geçen’in ihracı, AKP içinde de tepkilere neden oldu. Bu kararların AKP içindeki yankıları şöyle:

Ombudsman çözseydi

Abdullah Çalışkan (Adana Milletvekili) Böyle bir sorunu disiplin kurulundan ziyade, sorunların çözümü için oluşturulan ombudsmanlığın çözmesini yeğlerdim. Bu çok daha iyi ve şık olurdu.

Cesaret kırıcı

Turhan Çömez (Balıkesir Milletvekili) İyi bir sınav olmadı. Parti içi demokrasi ve ortak akıl söylemleri askıda kaldı. Alınan her iki karar da cesaret kırıcı oldu.

Hafızalarda kalır

Ertuğrul Yalçınbayır (Bursa Milletvekili) Eleştirilebilir ama esasa bakıldığında, amaçlarının partinin de hedefi olan yolsuzluk ve usulsüzlüklerle mücadele olduğu görülüyor. Sonuçta sel gider kumu kalır, yani ileride halkın kafasında, hafızalarda da, ’yolsuzluklarla mücadele eden kişilerin gittiği’ kalacaktır.

Ayağına kurşun

İbrahim Hakkı Aşkar (Afyon Milletvekili) Her ağzını açanı ihraç tehdidi altında tutarsanız, hep susan insanlar kalır, söyleyen insanların hepsi gider. İhraç olayı partinin kendi ayağına kurşun sıkmasıdır

bluekeys™ 06-08-2006 03:40 PM

paylaşım için teşekürler ama eleştirilerin dozuna biraz daha dikkat edelim..

Türkok 06-08-2006 04:14 PM

Eleştirileri şu an bir iktidar partisinde milletvekili olarak bu ülkeye hizmet veren ve hukuku iyi bilen insanlar yapıyorlar...Bence bir aşırılık yok...

GeCeLeR 06-11-2006 01:05 AM

aşırılık olmadığına katılıyorum haber sitelerinden check edilmiş ve berilen bilgilere hiç bir kelime eklenmeden siteye katıldığı tespit edilmiştir..
kişilerin bizzat söylediği sözlerin sitemizde yayınlanmasında sakınca yoktur.
eğer herhangi bir basın yayın gurubu bu sözleri tekzip ederse bizde cakal.net olarak tekzip etmeye hazırız.
Saygılar
GeCeLeR

bluekeys™ 06-11-2006 03:48 PM

Alıntı:

İlk Gönderen türkok
Eleştirileri şu an bir iktidar partisinde milletvekili olarak bu ülkeye hizmet veren ve hukuku iyi bilen insanlar yapıyorlar...Bence bir aşırılık yok...

Alıntı:

İlk Gönderen [COLOR=red
GeCeLeR[/color]]aşırılık olmadığına katılıyorum haber sitelerinden check edilmiş ve berilen bilgilere hiç bir kelime eklenmeden siteye katıldığı tespit edilmiştir..

Alıntı:

İlk Gönderen [COLOR=red
kişilerin bizzat söylediği sözlerin sitemizde yayınlanmasında sakınca yoktur.
eğer herhangi bir basın yayın gurubu bu sözleri tekzip ederse bizde cakal.net olarak tekzip etmeye hazırız.
Saygılar
GeCeLeR

arkadaşlar sanırım yazdıklarım yanlış anlaşılmış benim asıl aktarmak istediğim konu dikkatli olunması gereken bir konu her türlü tarafa çekilebileceğiydi yani dozuna kelimesinden bunu ifade etmek istemiştim yoksa benim AKP veya herhangi parti ile ne üyeliğim nede bağlantım var ve bana görede olamaz yani parti olarak kimseyi korumak değil amacım sadece ucu açık bir konu olduğu için genel olarak düşüncemi belirtmek istedim ki burda bulunan kimse zarar görmesin yani burda uyarı kelime ibaresini yazarken şahsımla ilgili bir uyarı yapmak istemedim şahsımla ilgili uyarı yapmak istesem kişisel düşüncelerimi bu şekilde paylaşmazdım eğer yazdığımda hatalı bir şey varsa yinede özür dilerim... ki kastım yoktu...
Saygılar
bluekeys

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:50 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.