![]() |
Amerika'da İnsan Ayrımı ..!
New York'da küçük bir çocuğu azgın bir köpeğin dişlerinden kurtaran
ve hayvanı boğan iri yarı delikanlının yanına koşan gazete muhabiri sormuş: - "Kahraman Amerikalı çocuğun hayatını kurtardı" diye yazabilir miyim? - Ben Amerikalı değil Pakistanlıyım, demiş adam. Ertesi gün New York Times'da manşet: "Köktendinci bir Müslüman, Central Park'ta bir köpeği boğdu. FBI olayın El Kaide bağlantısını araştırıyor..." arkadaşlar amerikanın iç yüzü yorumlarınızı bekliyorum:confused: :confused: :confused: |
enterasan olmuş ama benke miileti ne olursa olsun birkaç kişinin yaptığını tüm ulusa bağlamamak gerekir diye düşünüyorum
|
dostum bunların hepsi böyle olmasa yazmayız herhalde değil mi? eğer böyle olmasaydı Amerika halkı her gün ayaklanmalar çıkarırdı savaşlar olmasın diye..ama hiç biri takmıyor..toprak, para bizim olsunda, ne olursa olsun havasındalar..teşekkürler!
|
Alıntı:
|
bende sana sorarım blacksmith sen kaç tene amerikalı tanıdın
|
öncelikle paylasım için tşkler...
yorumlarınızı gördüm herkez kendine göre haklı ama tabikide her ulusun kendi içinde iyileri olduu kadar kötüleride var.maalesef kötüler yüzünden olan iyi insanlara da oluyor...kısacası kurunun yanında yaşta yanıyor...tşkler... |
bence yapılmış bi olay yada değil bu hiç önemli değil ama şu gerçek warki amerikalılar zencilerede aynı şeyi yapıyorlardı, bunu yapan amerikalılar bunuda yapmış olabilir...halkına bişey diyemem ama puşt bush rahat ölmeyecek
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.