![]() |
baldiz baldan tatlidir + 12
baldiz baldan tatli
>>>>Mutluydum. Kiz arkadasimla bir yildan beri nisanliydik ve evlenmeye >>>>karar verdik. Ailem bize her türlü yardimi yapti,arkadaslarim >>>>cesaretlendirdiler ve kiz arkadasim rüya gibiydi!! Fakat beni rahatsiz >>>>eden bir sey vardi; nisanlimin küçük kiz kardesi. Müstakbel baldizim >>>>açik-saçik giyinen yirmi yasinda bir afetti. Ne zaman yakinima gelse öne >>>>egilip iç çamasir sovu yapardi. Bunu baskalarinin yaninda yapmadigi için >>>>temkinli olmaliydim. Bir gün baldiz dügün davetiyelerini kontrol etmek >>>>için beni yanina çagirdi. Yanina vardigimda yalnizdi; yakinda >>>>evlenecegimi, bana karsi engelleyemedigi ve engellemek istemedigi duygu ve arzularinin >>>>oldugunu kulagima fisildadi. Kendimi ablasina adamami ve evlenmeden önce >>>>benimle yatmak istedigini söyledi. Söyleyecek bir kelime bulamadim. >>>>Tamamen soke olmustum. "Yukari yatak odama çikiyorum ve eger beni >>>>istiyorsan yukari gel" dedi. Afallayip kalmistim, merdivenleri çikarken >>>>arkasindan sok içinde bakiyordum. Merdivenlerin sonuna vardiginda >>>>pantalonunu çikartip asagiya bana dogru firlatti altindaki ufacicik >>>>tangasi ile bana bakiyordu. Bir kaç dakika öylece kalakaldim. Sonra >>>>arkami dönüp ön kapiya dogru yürüdüm. Kapiyi açtim ve evden çikarak >>>>arabama dogru yürümeye basladim ki, >>>>Müstakbel kayinpederim disarida bekliyordu. Gözyaslari içinde sevgiyle >>>>bana sarilarak, Küçük sinavimizi basariyla geçtigin için hepimiz çok >>>>mutluyuz, kizimiza senden iyi bir damat bulamazmisiz. Ailemize >>>>hosgeldin." >>>> >>>>Hikayenin ana fikri... Prezervatif daima arabada durmali |
muhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Süüüüüpppppppeeeeeeeeeeerrrrrrr :)))
|
bende dedim adam nereye gidiyor
|
adam doğru yere koymuş yoksa ayvayı yediğinin resmidir
|
hehe.çok güzel yaw
|
kankalar bunun sonucu adam abla kız götürür gibime geliyo :))
|
Alıntı:
|
heheheheeheh
|
akıllı adammış
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.