![]() |
Üşüdüğümden Değil!
Üşüdüğümden Değil...!
------------------- Uzuyor zaman bir ben biliyorum gecelerin ne bitmez olduğunu bir de yatalak hastalar yorgun bir gam türküsü bana artakalan üzerinde uyanıp durduğum sarı yapraklardan o uzayan gecelerde fırtınalar dallarını kırıyor ağaçların bir at can çekişiyor önümde sanki kıyamet kopuyor çocuklar annelerine, anneler çocuklarına koşuyor. uzuyor geceler üşütüyor geceler ürkütüyor geceler kar kefenlerken bedenimi hayır, üşüdüğümden değil titremem kar yağdı diye değil! gece gündüze dönerken kanatmayıp yakıveren hançerden ** ve sonra sabah oluyor. bir minibüse biniyor, herhangi bir durakta iniyorum. yollara düşüyorum sakınmıyorum ayaklarımı su birikintilerinden sakınmıyorum kalbimi su birkintilerinden parklarda, bahçelerde duruyor boyacı çocuklara efsunlu hikayeler anlatıyorum. bir deli nem yürüyor hikayelerden, sokağının kaldırımlarından, nar ağaçlarından. siliyorum parmak izlerini gözlerimden, vapurlardan, iskelelerden, sandalyelerden bembeyaz karlar gibi düşüyorum gökyüzünden hayır! üşüdüğümden değil titremem kar yağdı diye değil! Nebi KAYA ( Arşiv ) Alıntı.. |
paylasım ıcın saol
|
Paylaşım İçin Teşekkürler...
|
tşkler kanka...
|
saol..
|
paylaşım için teşekürler kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.