![]() |
annelerimizden öğrendiklerimiz
iyi yapılmış bir işi takdir etmeyi öörendik:-bana bakın..cıkın , birbirinizle dısarda kavga edin..evi daha yeni temizledim..!!
duaların gücünü öörendik: -sen yat-kalk dua et ki, baban pc yi bozdugunu farketmedi.. mantıklı düsünmeyi öörendik: -ben öyle diyorsam öyledir... hayatın traji komik yanlarını öörendik: -sen orda gülemye devam et ben seni birasdan tam güldürücem.. hayatın celişkilerle dolu oldugunu öörendik: -kapa çeneni ve çorbanı iç.. dayanıklı olmayı öörendik -o ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yok!! hava raporu tahmini yapmayı öörendik: -su dagınıklıga bak.. yabancı biri görse odanın ortasından kasırga gecmiş sanar.. abartmayı öörendik: -sana 500 bin sefer sööledim kirli ayakkabılarınla içeri girme die.. davranış psikolojisi ve genetik öörendik: -babana cekecegine biras bana cekseydin n'olurdu... elleinden öpüyorum annem !!! |
hehe çok ii gerçekten ''--hayatın traji komik yanlarını öörendik:
-sen orda gülemye devam et ben seni birasdan tam güldürücem..--''özellikle bunu çok sewdim.. |
çok soal güzel olmuş
|
eyvallah saol
|
Alıntı:
|
Tesekkürler.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.