![]() |
A.Ş Yunus Avcı
Sana
Bu akşam çamlıcadayım Rüzgârın evinde Senin hayalin Yüreğimin içinde Seni ilk gördüğüm an varya ! Bir pazaryesi sabahıydı İlk bakışımdı gözlerine ilk kalp atışım Ne bilirdim ki seni seveceğimi Ne bilirdim ki aşkından delireceğimi Sen çizdin benim geleceğimi Sanki sen yaptın aşkın amblemini Elini ilk defa tutuşum varya ! Son nefes misali tutuş Göğe doğru el açarak Sen diye yalvarış ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ağlayacaksın Bir gün bir sabah uyandığında Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Bir rüzgâr uçuracak saçlarını Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Birisiyle bir gün tanıştığında Ona sarılıp kucakladığında Gözlerine dolu dolu baktığında Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Onunla elele tutuştuğunda Sevgi çığlıklarını haykırdığında Gözlerin bir yere takıldığında Ben geleceğim aklına ağlayacaksın ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Arkadaş Unut dersin ya ikide bir Unutmak kolay değil be arkadaş Boş ver dersin ya arada bir Boş vermek kolay değil be arkadaş Sende benim gibi sev anlarsın Onu düşünüp her gece yanarsın Ona baktığında her gün kanarsın Çok zor unutmak arkadaş Aşk dedikleri bu olsa gerek Çok zor şeymiş sevmek Artık imkânsız geri dönmek Vazgeçemem arkadaş Yanıyorum her gün ne çare Derdimi anlatamadım yare Galiba anlamadın sende Unutamıyorum arkadaş Her gün biraz daha eriyorum Ben kendimi tanıyamıyorum Ölmek istiyorum ama yapamıyorum Bitmek üzereyim arkadaş Niye böyle olduk biz Ufak geldi galiba sevgimiz Bu bir değil ki derdimiz Artık sayamıyorum arkadaş Seninde başını ağrıttım affet Gün olur devran döner elbet Artık gidiyorum hakkını helal et Elveda arkadaş ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Canım Sevgilim Akşam olunca yine hüzün basacak beni biliyorum Gözlerini gözlerimden söküp atamıyorum Unutmaya çalışıyorum seni ama yapamıyorum Seviyorum seni ben çok seviyorum Aşk nedir bilmezdi yüreğim Sen sevilensin sevense benim Bir mecnun misali yanıyor bedenim Sever misin beni canım sevgilim Bu bir sitemdir sana benden Sana karşı aşkım canı gönülden Çal be kemancı çal orta telden Ağlamak istiyorum................. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Sakın Unutma Yapraklar sararıp yere düşerse Ela gözlerini çevir göklere Seni seviyorum de yeter Adımı anmayı sakın unutma Sende benim gibi aşık olursan Her gecede hüzün dolarsan Sende benim gibi yalnız kalırsan Adımı anmayı sakın unutma Unutamadığın biri olursa hayatında Severken terkedilirsen baharında Dünyan yıkılırsa eğer bir anda Adımı anmayı sakın unutma Şimdi gidiyorum Acılara yenik düşmüş yüreğim Senin olmadığın yere gidiyorum bulabilirsem Çok şey istemiyorum senden giderken Ayda değil yılda bir defa olsun Adımı anmayı sakın unutma ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Gözlerde Yalan Söylermiş Hiçbir şey için kırgın değilim sana Ölüm kadar gerçek bir şeyi öğrettin bana Aksini iddia edenler olsa da Gözlerde yalan söylermiş gülüm Aldanmak kolay unutmak zordur Kırılan kalptir tamiri yoktur Süzerken kalbimi yaralayan oktur Kalbe giden en acı yoldur Ya ben falcıyım ya sen sihirbaz Ya ben oyuncağım sen oyunbaz Kalbimi kırdın artık tamir edilmez Senin yalancı olduğunu kimse bilmez Bakışların cesaret vermişti bana Seve seve baş koyardım ben bu yola Şimdi bir an düşünüyorum da Gözlerde yalan söylermiş gülüm.... ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ |
Süpersin yaa cok tesekkürler.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.