![]() |
dikkat rep isteyenler
sağlık alanında en iyi konuyu açan 20 KİŞİYE rep verilecektir..
Önemli olan konunun ne kadar dikkat çekiciliğiidir. Oylamayla repler verilecektir burada konu sabit kalacaktır.. repler açılan konulara göre belirlenecektir.. Repler ayın sonunda verilecektir bilgilerinize... listeler haftada 1 gün yazılacaktır ... şimdilik güncel liste sıralaması 1. Blacksmith 2. yunuss48 3. ege10 4. Stinq 5. king_format 6. Bluekeys 7. Breavhart 8. Niket 9. bykz 10. Snap 11. Dağıstanlı 12. Scorpionking2 13. Chingy 14. Verseau Arkadaşlar seçim yaparken zorlandım desem yerinde olur umarım kimsenin hakkını yememişimdir hakkınızı helal edin..Arkadaşlar en kısa zamanda repleriniz yüklenilecektir. |
konu derken açıklama yapsaydın kriterler neler mesela bakarsın senin repleri ben alırdım....şaka tabi güzel bir uygulama
|
kardeş rep felan önemli değil hangi konuda istediğini söyle ben fulleyim burayı sağlık bakanlıgını taşırım yaw:)
|
konu önemli değil ama diğer kişilerin dikkatini çekebilmek önemli
|
kardeş kaç +rep verecen ona göre acayım:biggrin:
şaka bi yana hakkaten güzel bir uygulama hiç deilse sağlık bölümü biraz canlanır tşkler... |
İnşallah Sağlık bölümü yakında canlanıcak:cool:
|
Hakkaten ya benim en az uğradığım yer sağlık bölümü....Çalışmalara başlayalım
|
Yaw varya tam ilk yardım adamısın sen yawwwww
|
Kardeş sen tam ilk yardım adamısın yawwwww boş ver rep i sağlık önemli bi konu.Elimizdekileri paylaşalım...
|
sağlık alanının canlanması lazım ondan gerekti kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.