![]() |
Ziko Bombayı Patlattı!!!:))
Kankiler ezeli rakip takımın yeni hocası ünü taaaaa uzak doğudan yakın doğuya kadar uzanan brezilyalı zikonun düzenlediği basın toplantısında;Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi buraya kadar çok güzel giden basın toplantısında konu transfere gelince ezeli rakibimizin yönetim kadrosu buz gibi oldular ve ne kadarda zor durumda oldukları ve bu senede ellerinin boş kalacağı anlaşıldı;
Fotomaç spikeri-Hoca transfer hakkında ne düşünüyor?basında ronaldo,crespo ve roberto carlos'un isimleri geçiyor? Ziko:Evet Türkiye güzel bir ülke ama herkes gerçekçi olmalı,saydığınız isimlerin bir takıma gidebilmesi için takımın ya çok zengin olması yada o takımın avrupada bir kupa alması gerekli en azında bir başarı sahibi olabilmesi gerekli dedi. Fenerbahçede böyle bişey yok ama bu sene hedef türkiye ligi şampiyonluğu onun için transfer yapıcaz taraftar yıldız isim beklemesin..... nasıl fazla söze gerek yok demi:))) Geerçekleri Tarih Yazar Tarihide GALATASARAY |
ben böyle bir röportaj hatırlamıorum
|
dostum varsa ses kaydı video basın ne varsa yüklede bi görelim şu konuşmayı
koca memlekette biz fenerliler hariç yalnız sen duyduysan seni tebrik ediyorum!!eğer gerçekten bu varsa hakkatten taraftarlığımdan şüphe ederim |
Tamamen uydurma bir röportaj insanlar duymak istedikleri gibi konuşuyor veya hayali konuşturuluyor.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.