![]() |
"sarisiyla Kirmizisyla Haluk Hirsiziyla" T-shİrtlerİ
Bu topici açıp açmamayı çok düşünmüştüm ama bilgilendirmeyi çok sevdiğimden açmıştım.
Açarkende üstüne basabasa demiştim tartışma olmasın die. Ama fanatizm ve holiganlık ruhundan bi türlü kurtulamadığımız için topici kapatıorum. Eleştirmek kolay biraz sağduyumuzu gözden geçirelim kankalar... Türkiye Kupasını son gören Fbliler topicine sesimi bile çıkarmadım.... Ama herkeste bu sağduyu bulamıorum.... Bu yüzden topicdeki linkide kaldırdım.Kitlenmesini rica ediorum... Saygılarla... |
kanka çalışmaların için tşkler ama kişilerin onurunu kıracak konular bence yanlış ayrıca resimler kendin ekleyebilirdin reklam içerikli olmuş
|
yorum yapmıyourm gelen yorumlaragöre hareket edilecektir..
|
sadece şunu söylemek istiyorum. fb beşiktaş 11 puan öndeyken aldığı şampiyonluğu nasıl aldı.aziz yıldırım nasıl okadar emindi şampiyon olunacağına.daum diyorki beşiktaş-gs maçı incelensin.neden o maç.daha önceki maçlar,elle atılan goller,uydurma penaltılar.bunlar hiç gözünüze gelmiyor.
|
Arkadaşlar daha öncede dedim.Tartışma amaçlı yapmıorum bu topici sadece bakılsın die dedim.Lütfen başlamayalım yine.Gslı Bjkli arkadaşlar bakmasınlar o zaman burası Fenerbahçe bölümü...
|
Alıntı:
burası fb bölümü diye herşeyi söyleyin ozaman.resmet hakeret ediyorsunuz siz karalıyorsunuz.sonrada tartışma çıkmasın diyorsunuz.biraz sağ duyulu olsanız bunu eklemezsiniz bile. |
Konu tarafımdan kilitlenmiştir.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.