www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Okan: "En büyük hayalim gerçekleşti" (https://www.cakal.net/showthread.php?t=27383)

ultraslan1905 07-12-2006 12:48 PM

Okan: "En büyük hayalim gerçekleşti"

Galatasarayımız'a 5 yıl sonra dönen milli futbolcu Okan Buruk, en büyük hayalinin gerçekleştiğini söyledi

Altyapımızdan yetişerek, uzun yıllar formasını giydiği sarı-kırmızılı kulüp ile yeniden anlaşan deneyimli futbolcu, bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Okan Buruk, ''Uzun süredir bu anı bekliyordum. Galatasaray'a dönmek benim için bir hayaldi. Bu hayalin gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hem bana hem de Galatasaray'a hayırlı olur'' diye konuştu. Transferinin geç gerçekleşmesi nedeniyle fizik olarak takım arkadaşlarının gerisinde bulunduğunu anlatan Okan, çok çalışarak bu açığı kapatacağını ifade etti.
Galatasaray'ın altyapısından yetişen Okan Buruk, 1991-1992 sezonundan itibaren aralıksız 10 sezon sarı-kırmızılı formayı giymiş, oynadığı 189 lig maçında toplam 32 gol kaydetmişti.
2001-2002 sezonu öncesinde Emre Belözoğlu ile birlikte olaylı biçimde İtalya Ligi takımlarından Inter'e transfer olan 33 yaşındaki Okan Buruk, buradaki 3 yıllık kariyerinin ardından, son 2 sezon Beşiktaş forması giymişti.

Kaynak: AA

bluekeys™ 07-12-2006 01:11 PM

bakalım hayırlımı olacak göreceğiz

alexdesouza20.07 07-12-2006 07:30 PM

Hayırlı olsun gs'ye

idemirarslan 07-15-2006 10:34 PM

harikasınız . böyle bir takımı tutmaktan gurur duyuyorum. herşeyi tattıran takımıma başarılar diliyorum

CaKaLBoT 07-15-2006 10:37 PM

bence de gs de bırakması daha doğru...

odyesus 07-16-2006 12:32 AM

Ben bir galatasaraylı olarak okanın gs gelmesini istemiyorum.Galatasaraylık ölünceye kadardır.Sen gs italyada top koşturmak için zarara uğrat ,ondan sonra gel beşiktaşda oyna ondan sonra benim hayalimdi de,geçin bunları milleti uyutmayın,senin gibi biri daha var dışarlarda top oynadı hiç bir avrupa ülkesinde top oynayamıynca ondan sonra geldi gs başına bela oldu ,buda hakan şükürdür bunların gs hiç bir faydası yoktur ,bu şekilde gs eski günlerini çok arayacaktır bunun gibiler yüzünden gs lık parayla ölçülmez.

baby_boy 07-16-2006 09:43 AM

inşaallah güsel bişeler yapar

CaKaLBoT 07-16-2006 11:44 AM

herhangi bir takımdan herhangi bir takıma gidip top koşturulması

futbol dünyasının tartışılmaz gerçeğidir.

takımımıza yararlı olup olmayacağına gelince;

pek sanmıyorum.

haciosman 07-16-2006 01:07 PM

bir oyuncunun baska Takima gitmesi gayet normal.

Amaaa bizim yerli Futbolcular gittikleri Takim,in taraftarina sirin görünmek icin Kemal Sunal gibi bilegimi kessem kanim su renk akar gibi konusuyorlar.

Okan Italyaya gitti en büyük hayali gercek oldu.
Okan Besiktasa gitti en büyük hayali gercek oldu (Besiktasa transfer oldugu zaman Lig Tv,de Reportajini izlemistim ozaman Besiktasta Futbol oynamak ve Inönü,nün atmosferini yasamak en büyük hayalimdi demisti)
Okan Galatasaray,a geldi en büyük hayali gerceklesti.

Mademki Galatasaray senin en büyük hayalindi de neden baska Takimlara gittin?

neyse Okan,a Galatasaray yedek Klubesi hayirli olsun.

Galatasaray,da hic görmek istemedigim Okan Buruk, Fatih Akyel ve hatta Emre Belözoglu.

๏๒รєรรเ๏ภ 07-16-2006 01:42 PM

Alıntı:

İlk Gönderen haciosman
bir oyuncunun baska Takima gitmesi gayet normal.

Amaaa bizim yerli Futbolcular gittikleri Takim,in taraftarina sirin görünmek icin Kemal Sunal gibi bilegimi kessem kanim su renk akar gibi konusuyorlar.

Okan Italyaya gitti en büyük hayali gercek oldu.
Okan Besiktasa gitti en büyük hayali gercek oldu (Besiktasa transfer oldugu zaman Lig Tv,de Reportajini izlemistim ozaman Besiktasta Futbol oynamak ve Inönü,nün atmosferini yasamak en büyük hayalimdi demisti)
Okan Galatasaray,a geldi en büyük hayali gerceklesti.

Mademki Galatasaray senin en büyük hayalindi de neden baska Takimlara gittin?

neyse Okan,a Galatasaray yedek Klubesi hayirli olsun.

Galatasaray,da hic görmek istemedigim Okan Buruk, Fatih Akyel ve hatta Emre Belözoglu.

katılıyorum sana dostum...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:08 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.