www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Çok Enrterasan Valla (https://www.cakal.net/showthread.php?t=2852)

NEONS 12-01-2005 03:08 PM

Çok Enrterasan Valla

Bİr GÜn İŞ Yerİndeyİm DiŞari Hava Almak İÇİn Çiktim
Adamin Bİrİ Telefonla KonuŞuyo
Nerdesİn Dİye KarŞidakİne Soruyo Adam Ben SefakÖydeyİm Bİm AŞ. Yaninda Dİyor Ya Dİyo Adam Bende Ordayim Yalan SÖyleme Dİye Tekrar Soruyo Adam Israrla Ordayim Dİyo
Sonunda Adam Bİmİn ÖnÜndekİ Durakta Oturuyo Bİzİmkİde DuraĞin Camina YaslanmiŞ Adamla TELEFONLA KONUŞUYO SONUNDA DAYANAmadım gülerek yanlarına gittin konuştğun adam burda dedim meğerse herşey bi kamera şakasıymış anladım ki iyi şakaladılar beni

Misyoner 12-01-2005 03:10 PM

zuhahahahhahaahaahh süper ya hahahahaha....

NEONS 12-01-2005 03:10 PM

saol kardeş

NEONS 12-01-2005 03:14 PM

GEne bir gün iş yerindeyim polisler çıka gelidi
hemen içeri girer girmez bana bakı tutukaltın şunu dedi korktum nesen diye soramadan hem kelepçelediler merkeze gittim
bir güzel orda sorguya çektiler
sonunda gerçeği öğrendim biri sahte kimlik yapıp üzerine benim adımı yazmış ve hırsızlık olayına karışmış

Misyoner 12-01-2005 03:19 PM

kanka bu tarz sorunlarınızı lıtfen forumun en altında bulunan forum hakkında bolmune yazın bole ard arda mesaj atmakta konun kalıtesını düşürür ikili konuşmaya çevirir ok

NEONS 12-01-2005 03:22 PM

ok saol bilgilendirdiğin için yeni üyeyim ya henüz bir yeri fazla bilmiyorum

NEONS 12-01-2005 03:25 PM

bir gün eve doğru giden birini gördüm normal bişeydi eve gitmesi
5dk sonra önünü kesmişler bizim o tarafata hemen koştum yardım edeyim dedim birde baktım ki benim kardeşimmiş
ne oldu diye sordum ağzı kanlar içinde kalmış hangi ***** yaptı dedim
bana güldü neden gülüyorsun dedim o ******** babamızdı dedi
meğerse babam kardeşimi bulamayıca sinirlenmiş onun için dövmüş onu

NEONS 12-01-2005 03:47 PM

GeÇen Sene Nİsan Ayinda ArkadaŞin Cep Telİ Çalin MiŞti Bnİzde Polİse
Haber Verdİk AraŞtirmaya Aldilar GeÇen Ay Polİsler Telİ Çalani Yakaladik Dedİ Çok Merak Edİyorduk Kİm Dİye Bİrde Ne GÖrelİm ArkadaŞin Sevgİlİsİ Çikti
MeĞerse O Yolun Yolcusu BİrİymİŞ AĞlayip Yalvarmaya BaŞladi ŞİkayetÇİ Olmayin Dİye ArkadaŞimda ŞİkayetÇİ Olmadi Ve Kiza Bİr Tokat Atip Ordan Ayrildik

NEONS 12-01-2005 03:51 PM

İnsanlar Çok Garİb Kendİlerİne Yapilmamasini İstedİklerİ Şeyİ BaŞkalarina Yapiyorlar
ÖrneĞİn:arkadaŞina Bİr Tokat Atiyor Çok HoŞuna Gİdİyor Tabİ Bu Aradan Zaman GeÇİyo Ayni Şeyİ ArkadaŞi Onayapiyo Bu Sefer Çikartiyo Sİlahini Veya BiÇaĞini ArkadaŞina Zarar Verİo Hatta ÖldÜrÜyo Bazen

NEONS 12-01-2005 03:53 PM

Burasi YÜrkİye KardeŞİm
GÜneydoĞuda Her İkİ Çocuktan Bİrİnİn Elİnde Sİlah Var
İstanbulda Her Semt Ten Bİrİnde Bİr Hirsiz Var
TÜrkİyede Her Evden Bİrİnde AÇ Susuz YaŞayan İnsanlar Var
Burasi TÜrkİye KardeŞİm

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:52 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.