![]() |
Çin Seddi Yapıldıktan Sonra Geçen Konusmalar
*.- kimse geçemez bu seddi...
- helikopter diye birşey icad ederlese görürsün... *.- bu bütün dünyayı dolaşamaz yahu çepeçevre. imparatora bitirdik deriz .. daha ne olsun kaç bin km duvar ördük. - he lan sanki gelip kontrol mü edecek! - yaptınız mı der, biz de yaptık deriz olm. - haklısın, şu türklerden kaçacaz diye hangi kitapta yazar dünyanın çevresini sur örmek gerek diye. icabında savaşırız yahu. kolumuz mu yorulur? *.-imparatorum emriniz üzerine çin seddini bitirdik efendim -ulan manyak mısınız.. ben sizinle dalga gecmiştim o kadar duvar örülür mü hiç denyolar *.-amma da büyük oldu be! -iyi yaptık hoş yaptık da üstünden atlamazlar mı bunun?? -bu kadar emeği duvara vereceğimize mayın diye bişey mi icat etseydik acaba... *.-eee... içerdemiyiz dışarda mı? *.-hattori abi hayirli olsun -thanks -ee sey dicem..turkler merdiven icad edmiş. -!!.. *.- yanlış olmuş yıkın! - ne ne neeyyy? - ehuhehe şakha lan şakha - ulan imparator diye başımıza getirdiğimiz adama bak.ne pis bi insanmış bu ya *.-imparatorum bu seddi yapacağımıza barış yapsaydık daha kolay olmaz mıydı? -gel bakayım sen şöyle! *.- ulan bizim niye daha once aklimiza gelmedi ? - ney usta ? - turklerin memleketini duvarla orseydik isimiz daha kisa surerdi lan.. - aaa harbiden. dur bunu bir imparatora soyleyeyim... - korkarim bu seni son gorusum... |
çok komik ya zuhahah
paylaşım için saol |
eline sağlık
|
hattori ustaya çok güldüm eline sağlık:D
|
saoll
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.