![]() |
Olmadı....
http://img228.imageshack.us/img228/4...zf6rden3kz.jpg
Şiir yazarım sanıyordum aşık olunca Olmadı Elimi kolumu bağladı dalga dalga saçlar Şiir yazamadım Şiir yazamıyor insan sevince Hele saçları karaysa sevdiğinin Yalnız kalmam sanıyordum aşık olunca Olmadı Gözlerinde kayboldum, Onu bile bulamadım Yalnız kaldım Yalnız kalıyor insan sevince Hele gözleri karaysa sevdiğinin Ağlamam sanıyordum aşık olunca Olmadı Her geçen an bir damla oldu Ağladım Ağlıyor insan sevince Hele karasevdaysa aşkı -Alıntı- --------------------------------------------------------------------- o kadar konu açılıyor şiir bölumune ama teşekkür eden kişiler önceden belli, diğer arkadaslar okudugunuz konulara mutlaka yorum yazalım ki sonucta burda bir emek sarfediliyor,ben şahsen yorum yazılmadıgı zaman paylaşım isteğim ister istemez azalıyor,ama açtıgım konulara yorum yazan arkadaslar olmazsa zaten uğrasmam bile, SAYGILAR.... |
Umudunu kirma devamini bekliyoruz arkadasim Tesekkürler.
|
Alıntı:
|
paylaşım için teşekkürler
|
Ağlıyor insan sevince
Hele karasevdaysa aşkı evet aglıyor insan sevince nedendir bilinmez... saol... |
:))) eline sağlık
|
saol.Çok güzelmiş
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.