www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   F.Bahçeliler G.Saray tesislerine saldırdı..[video] (https://www.cakal.net/showthread.php?t=29515)

CaKaLBoT 07-20-2006 03:07 PM

F.Bahçeliler G.Saray tesislerine saldırdı..[video]

http://img386.imageshack.us/img386/5468/logo2007ni4.jpg

F.Bahçeliler G.Saray tesislerine saldırdı
Fenerbahçe Kulübü'ne ait Kadıköy Fenerbahçe Burun'da yer alan Rıfat Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen 1907 eğlencesinde hızını alamayan 40 kişilik bir grup hemen yanda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri'ne saldırdı. Üç çalışanı yaralayan grup tesislerinin altını üstüne getirdi.
BURDAN

doruktan 07-20-2006 09:57 PM

hani demek isterdimki..bu işi tüm fenerlilere mal etmek yanlış olur..ama kardeşim bu saldıran 40 kişilik grup öyle sıradan insanlar olmasa gerek,kendi tesislerinde eğlenceye katılabilecek düzeyde insanlar..üstelikte bu kadar insanın oraya gideceği haberini hiç bir FB li yönetici duymadımı yani..kısacası tüm Fenerbahçeliler kendilerine yakışan bir şey yapmışlar...

CaKaLBoT 07-21-2006 12:38 AM

Alıntı:

İlk Gönderen ultraslangonen
F.Bahçeliler G.Saray tesislerine saldırdı
Fenerbahçe Kulübü'ne ait Kadıköy Fenerbahçe Burun'da yer alan Rıfat Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen 1907 eğlencesinde hızını alamayan 40 kişilik bir grup hemen yanda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri'ne saldırdı. Üç çalışanı yaralayan grup tesislerinin altını üstüne getirdi.

sebep ???

kasirga78 07-21-2006 12:51 AM

Alıntı:

İlk Gönderen doruktan
hani demek isterdimki..bu işi tüm fenerlilere mal etmek yanlış olur..ama kardeşim bu saldıran 40 kişilik grup öyle sıradan insanlar olmasa gerek,kendi tesislerinde eğlenceye katılabilecek düzeyde insanlar..üstelikte bu kadar insanın oraya gideceği haberini hiç bir FB li yönetici duymadımı yani..kısacası tüm Fenerbahçeliler kendilerine yakışan bir şey yapmışlar...

Çok yalnış konuşuyorsun o 40 kişilik grubun yanlış yaptığı şeyler için tüm FENERBAHÇELİLERE mal edemezsin ben ve benim gibi düşünen milyonlarca FENERBAHÇELİ o 40 kişiyi kınıyoruz. Aynı zamanda senide kınıyorum Böylesine çirkin bir olayı Büyük bir camiaya mal ettiğin için.

GeCeLeR 07-21-2006 03:58 AM

Alıntı:

İlk Gönderen kasirga78
Çok yalnış konuşuyorsun o 40 kişilik grubun yanlış yaptığı şeyler için tüm FENERBAHÇELİLERE mal edemezsin ben ve benim gibi düşünen milyonlarca FENERBAHÇELİ o 40 kişiyi kınıyoruz. Aynı zamanda senide kınıyorum Böylesine çirkin bir olayı Büyük bir camiaya mal ettiğin için.

camiaların büyüklüğü nereden gelir ?
sporun dostluk barış kardeşlik olduğunu unutmaktan mı yoksa futbol şiddetir futbol holiganlıktır mı ??
bu 40 kişiye fenerbahçe dediğimiz müddetçe fenerbahçe büyük camia olamaz gibime gelio..
şahsi fikrim..
Saygılar
GeCeLeR

CaKaLBoT 07-21-2006 12:06 PM

Fenerbahçe Kulübü'ne ait......

Kadıköy Fenerbahçe Burun'da ......

Rıfat Ilgaz Tesisleri'nde ......

1907 eğlencesinden kabaranlar.........

camiayla ne alakası var canım?

e doruktan ayıp etmişsin yani!!!!!!!!!!

pirinçteki

siyah taşlar bellide

içerisindeki beyaz taşları ayırmadan

hepsini

pilav etmişsin.

nasıl ayıracaksan?????????

doruktan 07-21-2006 07:51 PM

40 kişi

Arkadaşlar,
Yazdıklarım gayet açık,bende aslında böylesine lümpen insanların yaptıklarını fenerbahçe gibi bir camiaya mal etme taraftarı değilim..ama lütfen hemen saldırgan savunmaya geçmeden önce bir düşünün..milli takım kalecisi,kendi oyuncuları Rüştü'ye sille tokat saldırı,en son statta ki küfürlü pankart,köprüden aşağı atılan bayrak ve bu olay..madem o kadar büyük ve şanlı bir camiasınız o zaman size yakışanı yapın ve bunları olmadan engelleyin ki Türkiyenin futbol ahlakı düzelsin..ha eğer biz engelleyemiyoruz derseniz o zaman büyüklükten bahsetmeyin,neden hep bu tür organize saldırılar F.B militanlarından gelir?? neden aklı başında bir F.B yöneticisi kalkıpta ciddi bir özeleştiri yapmaz çünkü içinden gelse de yaptırmazlar..Eğer aynı zaafiyeti G.S li yöneticilerde gösterirlerse hiç merak etmeyin o yazdıklarımdan daha ağırını onlar içinde yazarım çünkü G.S bazı değerlerin çok daha fazla savunulduğu bir camiadır..G.S değerlerine hakaret ederek giden Okan Buruk'un takıma dönmesine neden bu kadar tepki var sanıyosunuz..yazdıklarımda ayıplanacak bir şey olduğunu sanmıyorum zira bir hakaret yok..burası özgür yazı yazmanın ahlaki kurallar çerçevesinde sınırsız olduğu bir platform....
Futbol ahlakının düzelmesini yürekten arzulayan,FBli,BJKli,T.S lu ve nice takım taraftarı kardeşlerime saygılarımı sunarım..

alexdesouza20.07 07-21-2006 10:25 PM

Alıntı:

İlk Gönderen GeCeLeR
camiaların büyüklüğü nereden gelir ?
sporun dostluk barış kardeşlik olduğunu unutmaktan mı yoksa futbol şiddetir futbol holiganlıktır mı ??
bu 40 kişiye fenerbahçe dediğimiz müddetçe fenerbahçe büyük camia olamaz gibime gelio..
şahsi fikrim..
Saygılar
GeCeLeR

Kankam aynı tip taraftarlar BJK de de var Gs de de yapmayın böyle....
Çarşıdanda bissürü doz kaçıran var...Ultraaslandanda...

Ayrıca o tesisteki partiye 20ytl verebilen her Fenerbahçeli girebiliodu....
Böyle bir olayı büyütüpde Tüm Fenerbahçe camiasına mal etmek bence mantıksız...
Sonuçta Klüp Yönetimi 30 milyon FBliyi anbean takip edemezki...
Olayları bende kınıyorum...
Ama Tüm camiaya mal edilmesine ŞİDDETLE karşıyım.....
Saygılarla.....

flywalker 07-22-2006 03:19 AM

bu 30 milyon taraftar olayınıda anlamamısımdır,yav kardeşim kim araştırdıda fenerbahçe taraftarı 30 milyon çıktı birisi açıklasada anlasam,,,,,

KaRaYeL 07-22-2006 08:57 AM

Bu kavga bitmez diyelim ne diyelim...Ne zaman adam olucak bu 3 büyükler de burda kavga yerine futbol konusabilicez...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:26 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.