![]() |
TavŞanin Tezİ(bİ Bakin Derİm)
TAVŞANIN TEZİ
SAHNE 1: Tilki ormanda dolaşmaktadır. Kendince yiyecek bir şeyler aramaktadır. Şans eseri karşısına bir tavşan çıkar. Tavşan bir şeyler yazıyordur: "Seni yemem lazım!?" der tilki, tavşana. "Şu anda doktora tezimin birinci bölümünü yazıyorum. Tezim bittikten sonra yersin beni!" der tavşan. "Öyle miii!" der tilki. "Nedir teziniz birinci bölümde?" diye sorar tavşana. Tavşan cevaplar tilkiye: "Tavşanlar nasıl parçalarlar tilkileri" diye. Güler, tilki, "hiç olur mu, öyle. Nerede görülmüş öyle bir şey" diyerek. "Gelin, size göstereyim deneysel kanıtımı da, görün nerede olduğunu.." der tavşan. Tilki, yine gülerek takip eder, çalılıkların arkasına doğru ilerleyen tavşanı. Bir süre sonra, tavşan çalılıkların arasından çıkıp, tezini yazmaya devam eder. SAHNE 2: Kurt her zamandan daha obur bir vaziyette kendine parçalayacak dengi bir hayvan aramaktadır.Bir süre sonra bir şeyler yazmakta olan tavşanla kesişir yolu. "Seni yemem lazım!" der kurt, tavşana. "Şu anda doktora tezimin ikinci bölümünü yazıyorum. Tezim bittikten sonra yersin beni!" der tavşan. "Öyle miii!" der kurt. "Nedir teziniz ikinci bölümde?" diye sorar tavşana. Tavşan cevaplar kurda: "Tavşanlar nasıl parçalarlar kurtları" diye. Kahkalarla güler kurt, "hiç olur mu, öyle. Nerede görülmüş öyle bir şey" diyerek. "Gelin, size göstereyim deneysel kanıtımı da, görün nerede olduğunu" der tavşan. Tavşan önde, kurt arkada çalılıkların arkasına giderler. Bir süre sonra, tavşan şaşırtıcı bir biçimde çalılıkların arkasından çıkar. SAHNE 3: Bir mağara. Masal bu ya. Bir tarafta yazıcı tavşanın tezinin çıktılarını veriyor. Kuytu tarafta besili bir aslan, yanında koca bir kemik yığını, tilkiden ve kurttan kalan. ÇIKAN SONUÇ: "Tezinizin ne olduğu hiç önemli değildir, önemli olan tez danışmanınızın kim olduğudur." |
güzelmiş saol payaşım için..
|
doğrudur...thanksssss
|
Sagol güzel bir paylasimdi.
|
Thanks..
|
Teşekkürler...
|
Paylaşım İçin Teşekkürler...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.