![]() |
Siz hangisi? beylerrr :)
Bay"Harbi Erkek"
Şunları Söyler: "Bugün arkadaşlarla iki tek atıcaz" Halk Dilinde isimeri: Dayı Avantajları: Sizi herzaman korurlar Dezavantajları: Yamuk yaptığınız anda bitersiniz.. Bay"Ilımlı erkek" Şunları söyler:" Tamam hayatım, sen ne dersen yaparım canım" Halk Dilinde İsimleri : Light erkek Avantajları: Her istediğinizi yaptırabilirsiniz ,hiç sesini çıkarmaz Dezavantajları: çok pısırık olur, hiç bi dakikanız heycanlı değildir Bay"Vahşi" Şunları söyler:"Yavrum, anam, kes lan" Halk Dilinde isimleri: Taşfırın erkeği Avantajları:Heran herşeye hazır Dez Avantajları: Söz geçiremezsin Bay"Donuk" Şunları Söyler:"neden kuaföre gidiceksin, ne gerek var,alışveriş etmesen olmuyomu.." Halk Dilinde İsimleri:Kasıntı Avantajları:Bunun avantajı filan yok kardeşim Dez Avantajları:Hevesinizi herzamn kursağınızda bırakır Bay "Bulunmaz" Şunları Söyler: Seni her şeyden çooooooooook sewiyorum, herşeyden güzel ve özelsin Halk Dilinde İsimleri:Beyaz atlı prens Avantajları:Mantıklı, değer bilen, sadık, eğlenceli.. Dez avantajları:Öyle bi erkek yok |
Hehhe güzel tesekkürler.
|
Paylaşım İçin Teşekkürler..
|
Alıntı:
paylasım icin sağol |
Yok valla bi tane kaldı o da benim :)
|
ehheh güselmiş hiçbiri ben değilim
tesekkürler |
Alıntı:
|
saol paylaşım için güzel olmuş
|
ben bay bulunmaz..hehhehe..çok güzeldi saol paylaşımiçin..
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.