www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Kürdüz-Türküz diyenlere yorum sayfası (https://www.cakal.net/showthread.php?t=30568)

İLTERİSKAGAN 07-28-2006 04:40 PM

Kürdüz-Türküz diyenlere yorum sayfası

ayrılıkçılık yapmaya gerek yok. Yok Kürtmüş Yok Lazmış, yok Çerkezmiş olmaz kardeşim herkes Türkiyelidir. Türktür. bende Türküm dersem Türk kökenli olmayanlaraın syısı kaç kişi kalacak acaba merak ediyorum. size söyleyim. Türkiye nüfusu 75.000.000 dur. Türk Kökenlilerin sayısı 65.000.000 dur.
onun için kimse yok ben kürdüm ben bilmem neyim demesin. Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır. bu böyle biline. kabul etmeyenler parazit yapmasınlar daha iyi yaşayabilecekleri bir yere gitsinler.

bluekeys™ 07-28-2006 04:48 PM

Alıntı:

Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır.
sana katılıyorum konu başlığı değiştirildi yorum sayfası olarak sabitlendi

servikal 07-28-2006 05:21 PM

Alıntı:

İlk Gönderen İLTERİSKAGAN
ayrılıkçılık yapmaya gerek yok. Yok Kürtmüş Yok Lazmış, yok Çerkezmiş olmaz kardeşim herkes Türkiyelidir. Türktür. bende Türküm dersem Türk kökenli olmayanlaraın syısı kaç kişi kalacak acaba merak ediyorum. size söyleyim. Türkiye nüfusu 75.000.000 dur. Türk Kökenlilerin sayısı 65.000.000 dur.
onun için kimse yok ben kürdüm ben bilmem neyim demesin. Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır. bu böyle biline. kabul etmeyenler parazit yapmasınlar daha iyi yaşayabilecekleri bir yere gitsinler.

aynen katılıyorum eline sağlık

ulakben 07-28-2006 09:53 PM

n

ya hocam bırak ya kim dinliyoki..dinlemeleri için ya kardes ya da ogul kaybetmek gerek bu ulkede

cambo 07-29-2006 01:13 AM

kendinle barışık olman ne kadar hoş :mad: :mad: arkadaşımın yanlış söylediği bi şey yok türkiye türklerindir diyo yalan mı. burası türkiye birleşik devletleri değil burası türkiye cumhuriyeti yani türklerin devleti ayrımcılık filan yok bu topraklar üzerinde yaşayıp ülkemize sahip çıkmak ayrımcılık değildir

chingy 07-29-2006 01:40 AM

Alıntı:

İlk Gönderen cambo
kendinle barışık olman ne kadar hoş :mad: :mad: arkadaşımın yanlış söylediği bi şey yok türkiye türklerindir diyo yalan mı. burası türkiye birleşik devletleri değil burası türkiye cumhuriyeti yani türklerin devleti ayrımcılık filan yok bu topraklar üzerinde yaşayıp ülkemize sahip çıkmak ayrımcılık değildir

Kardeşler siz burda birbirinizi yerken türkiyeyi yiyip bitiriyolar.Bence tartışmanın bi anlamı yok herkesin düşüncesi kendine...Eyvallah

İLTERİSKAGAN 07-29-2006 10:39 AM

Hayvanlar Hayvanlardla KonuŞabİlİr

Alıntı:

İlk Gönderen heartsab
BU NASIL Bİ MANTIK HANGİ AKLA HİZMET EDİYORSUN SEN VERDİĞİN BİLGİLER TAMAMEN TUTARSIZ HİÇ BİR DOĞRU YANI YOK SAÇMALAMIŞSIN TAMAMEN BÖYLE DİYEREK TAMAMEN AYRIMCILIK YAPIYORSUN BU MESAJIMDAN SONRADA YORUM YAPMA ÇÜNKÜ CEVAP VERMEYECEĞİM KUSURA BAKMA AMA SENİN GİBİLERİ TANIDIKÇA HAYVANLARI DAHA ÇOK SEVİYORUM....

Senin gibilere bencede gerek yok. Türk Olmadığın her halinden belli. Tutarsızlık olduğunu nereden çıkartıyırsun. Bilgiler doğru ve kanıtlı ama sen neye göre saçmaladığımı iddia ediyorsun. ayrıca hayvanlaşmana gerek yok. tabiki hayvanlar hayvanlarla konuşur. hayvanlarla konuşmak istiyorsan senin sorunun.

anlamaz 07-29-2006 10:51 AM

'''arabın aceme acemın araba üstunlugu yoktur'''
hadıs-i şerif.

rejeb 07-29-2006 10:51 AM

lkemi çok seviyorum kürd asıllı oldugum için gocunmuyorum pkk nın neyse azımızın tadı bozulmasın sabah sabah

ortaasya 07-29-2006 11:09 AM

TÜrkİye TÜklerİndİr

Alıntı:

İlk Gönderen İLTERİSKAGAN

düşücelerinin tamamına katılıyorum ancak türkiyeli kavramı bazı dingiller tarafından yanlış yorumlanıyor bu toprağın ekmeyini yeyip buvatanın okullarında okuyup bu bayrağın altında yaşayan herkes türklüğün büyüklüğünü hazmetmek zorundadır aksihalde bu vatan toprağını derhal terketmelidirler adresmi;kuzey ırak tabi hali ırak varsa bu düşünceler doğrultusunda hayvansever şahsın gideceği tekyer ırak taki hayvanat bahçesinde İT kafesidir tanrı TÜRK'ü böylesi İTLER den korusun

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:05 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.