![]() |
Kürdüz-Türküz diyenlere yorum sayfası
ayrılıkçılık yapmaya gerek yok. Yok Kürtmüş Yok Lazmış, yok Çerkezmiş olmaz kardeşim herkes Türkiyelidir. Türktür. bende Türküm dersem Türk kökenli olmayanlaraın syısı kaç kişi kalacak acaba merak ediyorum. size söyleyim. Türkiye nüfusu 75.000.000 dur. Türk Kökenlilerin sayısı 65.000.000 dur.
onun için kimse yok ben kürdüm ben bilmem neyim demesin. Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır. bu böyle biline. kabul etmeyenler parazit yapmasınlar daha iyi yaşayabilecekleri bir yere gitsinler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
n
ya hocam bırak ya kim dinliyoki..dinlemeleri için ya kardes ya da ogul kaybetmek gerek bu ulkede
|
kendinle barışık olman ne kadar hoş :mad: :mad: arkadaşımın yanlış söylediği bi şey yok türkiye türklerindir diyo yalan mı. burası türkiye birleşik devletleri değil burası türkiye cumhuriyeti yani türklerin devleti ayrımcılık filan yok bu topraklar üzerinde yaşayıp ülkemize sahip çıkmak ayrımcılık değildir
|
Alıntı:
|
Hayvanlar Hayvanlardla KonuŞabİlİr
Alıntı:
Senin gibilere bencede gerek yok. Türk Olmadığın her halinden belli. Tutarsızlık olduğunu nereden çıkartıyırsun. Bilgiler doğru ve kanıtlı ama sen neye göre saçmaladığımı iddia ediyorsun. ayrıca hayvanlaşmana gerek yok. tabiki hayvanlar hayvanlarla konuşur. hayvanlarla konuşmak istiyorsan senin sorunun. |
'''arabın aceme acemın araba üstunlugu yoktur'''
hadıs-i şerif. |
lkemi çok seviyorum kürd asıllı oldugum için gocunmuyorum pkk nın neyse azımızın tadı bozulmasın sabah sabah
|
TÜrkİye TÜklerİndİr
Alıntı:
düşücelerinin tamamına katılıyorum ancak türkiyeli kavramı bazı dingiller tarafından yanlış yorumlanıyor bu toprağın ekmeyini yeyip buvatanın okullarında okuyup bu bayrağın altında yaşayan herkes türklüğün büyüklüğünü hazmetmek zorundadır aksihalde bu vatan toprağını derhal terketmelidirler adresmi;kuzey ırak tabi hali ırak varsa bu düşünceler doğrultusunda hayvansever şahsın gideceği tekyer ırak taki hayvanat bahçesinde İT kafesidir tanrı TÜRK'ü böylesi İTLER den korusun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.