![]() |
karabasan nedir?
karabasan olayı tıbbi bir durumdur...
karabasan halinin gerçek sebebi; kısa süreli yaşanan vücud felcidir... bu olay kaslara yeterli derecede oksijen gitmemesinden kaynaklanan bir durumdur, beynin komut vermesine rağmen, oksijen eksikliği yüzünden kaslarda enerji üreten hücre yapı birimi olan mitokondri aygıtının işlevsiz kalmasından ve kasların komutu yerine getiremeyerek hareketsiz kalmasından kaynaklanan bir komplikasyondur... genellikle uykuda görülür... herkeste rastlanabilecek normal bir bir olaydır... alıntı..bir siteden buldum,belki lazım olur :) |
saol kardeşim eline sağlık
|
Allah göstermesin:D
|
allah korusun.
|
Kardesim O Isin Tibbi Bolumu Gercek Yuzu Sole
Karabasan Cok Kotu Bisey Yaptigin Zaman Anne Ne Babana Karsi Geldiginde Birine Cok Kotu Bisey Yaptiginda Ya Da Allaha Karsi Isyan Felan Yuzunden Benim Basima Geldi Ordan Biliom 4-5 Kere Cok Kotu Bisey Allah Kimsenin Basina Getirmesin Kurani Kerimde Deyazar Bu Okuyun Anlarsiniz Eger Hak Ettiysem....... Not:bunlar Tamamen Gercektir Ne Olur Anlamaya Calisin Burda Reklam Yapmiorum |
Bende NEONS a katılıyorum. söyledikleri gerçektir. Tıbbi durum olayıda tamamen saçma
|
walla neons a katılıyorum ama ebukassam ın yazdığına da inanmak istiyorum :(
|
ya arkadaşlar bırakın tamamen tıbbi bi olaydır karabasan.. o zman bu karabasan dediğimiz şeyin sınıfı nedir... cinmidir melekmidir şeytanmıdır... karabasan dediğniz şey ağır uykuyla hafif uyku arsında beynin gözü açık rüya görmesidir.. lütfen hurafe yapmayalım...
|
Annaoooww ! Diyim belki gerçek !
|
NEONS kardeşim kızma .. bence çok saçma bi muhabbett karabasanın basma olayı ben yıllardır bekliyom bassın die daha basamadı bana gitti senin dediğin gibi bi olay olsaydı eğer allaha yakarma yada ne biliim isyan etme olayı olsaydı bana çoktan basarlardı ama daha basamadılar .)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.