![]() |
yardım? Privt Screen Sysrq tuşunu nasıl kullacagım??
arkadaşlar bu tuş bildigim kadarıyla ekranda o anda bulunan goruntuyu kaydediyormuş. bunu nasıl kullanabılırım? goruntüler hangi dosyaya kaydolur?kullanmak için program gerekiyormu? gerekiyorsa nerden nasıl bulabilirim? yardımlarınızı bekliyorum:confused: :confused: :confused:
|
cok guzel soru cevaplasanıza ben anlamamda
|
Merhaba arkadaşım sana nasıl kullanacağını öğreteyim.Benim çok işime yarıyor.
O an ekranda hangi görüntüyü almak istiyorsan print screen tuşuna basıyorsun.Sonra paint i açıyorsun.Direk Ctrl+V tuşuna basıyorsun ve o ekran görüntüsü paint e aktarılıyor.Ekranın tamamını almak istiyorsan sağ tıklayıp kopyala diyorsun ve kaydediyorsun resim alınmış oluyor.Ama ekrandaki resmin bir kısmını almak istiyorsan mesela bi arkadaşının msn resmini diyelim.Paintte sol en üstte seç işareti vardır işaret kare şeklidir.Ona tıklayıp nereyi almak istiyorsan orayı kare içine alıyorsun ve bırakıyorsun.Sonra o kare içine aldığın resmin üzerine sağ tıklıyorsun kopyala diyorsun.Ama şunu unutmayın sağ tıkladığınızda iki tane kopyala çıkacaktır.Siz alttaki kopyalayı seçeceksiniz.İşte bu kadar basit.Hadi kolay gelsin. |
saolasınn
|
gereken cvp verilmiş konu kilit !
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.