![]() |
Iki sevgili varmis
Iki sevgili varmis
>>Hani insanin içini kipir kipir ettiren umut dolu bir >>sevgiymis onlarinki. >>Evlenmeyi düsünüyorlarmis.Derken bir gün delikanlinin >>yurt disina gitme >>mecburiyeti dogmus.Kiz gözyaslari içinde kalmis. >>Onsuz nasil yasayacagini >>bilemiyormus.O zaman delikanli cebinden bir yüzük >>çikartmis ve demis ki >>'Ben iki yil sonra dönecegim. Eger döndügüm güne >>kadar parmagindan bu yüzügü >>hiç çikartmazsan beni gerçekten sevdigini anlayacagim >>ve hemen evlenecegiz.' >>Genç kiz çaresiz kabul etmis. Çocuk gitmis. Kiz >>yüzügü hiç ama hiç çikartmamis. Taa ki... Taa ki sevgilisini karsilamaya >>gittigi güne kadar.O >>gün rihtimda durmus kendisine nisanlisini getiren >>geminin kiyiya yanasmasini >>izliyormus heyecanla. Birden güvertede delikanliyi >>görmüs. Yüregi agzina >>gelmis. Sevinç içinde kendisini göstermeye çalismis. >>Elini cebinden çikartip >>sallayayim derken "sip" diye bir sesle irkilmis. >>Yüzük parmagindan düsmüs, >>denizin derinliklerinde kaybolup gitmis! Ne yaptiysa, >>ne söylediyse delikanliyi ikna edememis. >>Çocuk kizi terk etmis. Zaman geçmis. Kiz bir gün hep >>nisanlisiyla birlikte >>gittikleri balikçiya ugramis. Birde bakmis ki >>delikanli orada! Hemen yanina >>yaklasip olanlari anlatmaya çalismis. Delikanli ilk >>baslarda biraz soguk >>davrandiysa da sonunda yelkenleri suya indirmis. Uzun >>ayriligin getirdigi >>özlemle birbirlerine sarilmislar. Mutluluk yüzlerinde >>okunuyormus adeta. Bu >>olayin serefine hemen yemek siparis etmisler. Bir kaç >>dakika sonra bir tabakta baliklari gelmis. Istahla çatal biçaga >>davranmislar. Baligi kestiklerinde içinden ne çikmis dersiniz? >>Yüzük dediniz degil mi? >>Bilemediniz. >>Kilçik :hahah: :hahah: >>SIZ ÇOK FAZLA TÜRK FILMI IZLEMISSINIZ :)))))))))) +REP HAKETTİM Mi? |
kasırga78 msn den görüşünce hatırlat sana bişey söyleyeceğim ben boşunamı okudum sonuna kadar
|
cidden boşuna okumuşuz bunun neresi komik
|
:p
ALLAH seni.........;) teşekkürler. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.