www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Türküm Diyen Türkiyeyi Sonuna Kadar Savunurum Diyen Izlemeli... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=30788)

fataleror258 07-31-2006 02:24 PM

Türküm Diyen Türkiyeyi Sonuna Kadar Savunurum Diyen Izlemeli...

ARKADAŞLAR BUNU İZLEDİKTEN SONRA YORUMSUZ KALMANIZ İMKANSIZ ARTIK BİZİMDE KENDİMİZE BAKMAMIZ GEREKİYO TÜRKLÜĞÜMÜZE SAHİP ÇIKMAMIZ...ATAMIZIN BİZE VERDİĞİ TOPRAKLARA SAHİP ÇIKMAMIZ TÜRKİYENİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ KAYBETMEMESİNİ SAĞLAMALIYIZ İZLEYİN VE GÖRÜN.....

LÜTFEN İZLEDİKTEN SONRA YORUM YAPIN BEN REP PEŞİNDE DİĞİLİM SADECE YORUM....

http://www.hemenpaylas.com/download/..._SHOW.wmv.html

LÜTFEN DUYARSIZ OLMAYALIM VE BU KONU HAKKINDA YORUM YAPALIM LÜTFEN...

bluekeys™ 08-01-2006 08:14 AM

kardeş çok güzel bir video öncelikle teşekkürler ve ayrıca kanayan bir yaramıza el atmışsın saol ama klipte de denildiği gibi iyi bir yere gitmiyor ülkem ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

KaRaYeL 08-01-2006 09:27 AM

Türküm Sonuna kadar savunurum..Ama bazı şeyleri değiştirmeye bizimde gücümüz yetmiyo..Kafayı kesip yenisini dikmek lazım..Atatürk gibi liderler bi kere gelir..Ondan sonrakiler onun izindekileridir...İşte biz o izde yürüyenleri istiyoruz..Ben senle olucak iş değil bu artık ben seviyorum tapıyorum da en fazla askerde sehit olabilirim..İnsanlarımızın canı tatlıdır...Masa başı kafanız çalısmıyosa eziliyosanız,sizde askeriyede eziceksiniz başka yolu yoq bunun...

fataleror258 08-01-2006 12:18 PM

arkadaşlar buna artk dur demenin vakti geldi...
türkiyenin milli gelir olarak savaşa ayırdığı bütçe devlet gelirinin 3/2 si ama işte biz korktukça yani pardon bizim başımızdakiler korktukça biz bişey olamayız ama bigün bigün bizde buna dur diğcez ama bu başbakanla diğil buna eminim ;);)

bluekeys™ 08-01-2006 01:51 PM

Alıntı:

ama bigün bigün bizde buna dur diğcez ama bu başbakanla diğil buna eminim
tamam katılıyourm dedim ama sen şimdi partizanlık olayına doğru gidiyorsun bundan öncekiler içinde bunlarla değil deniyordu ondan öncekilerlede yani sorun şu biz seçiyoruz yani çoğunluk getiriyor daha iyisini bulana kadar aramaya devam mı edilecek yada kötüleyip bu değil değiştirmi diyeceğiz hatırlarsanız apoyu asacağız deyen parti liderleri başbakan yardımcısı yada koalisyon ortağı olduğunda sesini çıkarmadı peki niye şimdi ozamaan konuşmayanlar asın onu asalım diyor fırsat elinizdeyken neden yapmadınız demezmi bu halk sormazmı sanılıyor...

CaKaLBoT 08-01-2006 03:43 PM

ses çıkarma.....!

ne sesi?

başımla beraber,

varlığım TÜRK varlığına armağan olsun.
[/B]

fataleror258 08-02-2006 12:34 AM

arkadaşlar ben 17 yaşındayım ben kendimi bildim bileli ben hep atatürk'ü savunurum...çünki KURTULUŞ savaşı veren ve ülkeyi düşmandan kurtaran tek dünya devlet adamıdır en azından Türkiyeyi Türkiye yapan ATATÜRK'TÜR...ama ATATÜRK'E yeterince saygı duyulmuyo...Ama şunu dicem size çünki açık konuşamuyorum...Atatürkün yolunu yanlış bulanların peşinde yürümektense ben türklüğümü koruyup yerimde saymaya varım...biz bundan 5-10 yıl sonra ne olucaz zaten ABD 'nin kuklası olduk...Biz TÜRKÜZ VE BİZ BENLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ...BİZ VATANIMIZLA KANIMIZLA VE BUGÜNE KADAR ALNIMIZIN AKIYLA GELDİYSEK BURAYA BUNDAN SONRADA GİDEBİLİRİZ DEMEK OLUYO...AMA BİZİM GİDEBİLİCEĞİMİZ YOL ASLA BU DEĞİL...BENİM BAYRAĞIM EN İYİSİNE LAYIK BİZİM BAYRAĞIMIZ EN İYİSİNE LAYIK...BAŞKA ÜLKEYE BOYUN EĞMEYECEK EYDİREMEZLER...O BAYRAĞIN ÜSTÜNDE DEDELERİMİZİN KANI VAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE BİZİM BENLİĞİMİZİ DEĞİŞTİREMEZLER AMA GÜN GELİCEK BİZ YANİ BİZİM GİBİ DUYARLI İNSANLAR ÇOĞALICAK ŞUANDA BİZ TÜRKİYENİN İYİLİĞİ İÇİN BUNLARI YAPIYORUZ DİYENLERİ VAKTİ GELİNCE YÜCE DİVANDA HEP İZLİYCEZ...ARKADAŞLAR AYRICA YENİ GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ SAYIN ORG.YAŞAR BÜYÜKANIT OLMUŞTUR.30.08.06 'DA GÖREVE BAŞLAYACKTIR.TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI OLSUN...

PsYcHLoN 08-03-2006 09:45 PM

Alıntı:

İlk Gönderen fataleror258
arkadaşlar ben 17 yaşındayım ben kendimi bildim bileli ben hep atatürk'ü savunurum...çünki KURTULUŞ savaşı veren ve ülkeyi düşmandan kurtaran tek dünya devlet adamıdır en azından Türkiyeyi Türkiye yapan ATATÜRK'TÜR...ama ATATÜRK'E yeterince saygı duyulmuyo...Ama şunu dicem size çünki açık konuşamuyorum...Atatürkün yolunu yanlış bulanların peşinde yürümektense ben türklüğümü koruyup yerimde saymaya varım...biz bundan 5-10 yıl sonra ne olucaz zaten ABD 'nin kuklası olduk...Biz TÜRKÜZ VE BİZ BENLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ...BİZ VATANIMIZLA KANIMIZLA VE BUGÜNE KADAR ALNIMIZIN AKIYLA GELDİYSEK BURAYA BUNDAN SONRADA GİDEBİLİRİZ DEMEK OLUYO...AMA BİZİM GİDEBİLİCEĞİMİZ YOL ASLA BU DEĞİL...BENİM BAYRAĞIM EN İYİSİNE LAYIK BİZİM BAYRAĞIMIZ EN İYİSİNE LAYIK...BAŞKA ÜLKEYE BOYUN EĞMEYECEK EYDİREMEZLER...O BAYRAĞIN ÜSTÜNDE DEDELERİMİZİN KANI VAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE BİZİM BENLİĞİMİZİ DEĞİŞTİREMEZLER AMA GÜN GELİCEK BİZ YANİ BİZİM GİBİ DUYARLI İNSANLAR ÇOĞALICAK ŞUANDA BİZ TÜRKİYENİN İYİLİĞİ İÇİN BUNLARI YAPIYORUZ DİYENLERİ VAKTİ GELİNCE YÜCE DİVANDA HEP İZLİYCEZ...ARKADAŞLAR AYRICA YENİ GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ SAYIN ORG.YAŞAR BÜYÜKANIT OLMUŞTUR.30.08.06 'DA GÖREVE BAŞLAYACKTIR.TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI OLSUN...

Arkadaşım sadece türküm demekle türk olunmuyor biliyorsundur eminim.Türkçeyi doğru,güzel konuşmalısın ve yazmalısın.Yazında okuduğum "cünki,izliycez" gibi sözcükler kullanmışsın.Bunlara dikkat etmelisin

fataleror258 08-07-2006 06:58 PM

Alıntı:

İlk Gönderen PsYcHLoN
Arkadaşım sadece türküm demekle türk olunmuyor biliyorsundur eminim.Türkçeyi doğru,güzel konuşmalısın ve yazmalısın.Yazında okuduğum "cünki,izliycez" gibi sözcükler kullanmışsın.Bunlara dikkat etmelisin

PARDON haklısın bundan sonra dikkat ederim...

abro 08-08-2006 04:21 PM

işin özeti bu başbakanla bu iş yürümezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzz

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:35 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.