![]() |
FlaŞ!!! 2007 Formalarindan Bİrİsİ....
Yurtdışından bir renkdaş gri formamızı bulmuş....Sizlerle paylaşayım dedim:
http://img283.imageshack.us/img283/1...iforma1jn2.jpg ++++REP++++ EMEĞE SAYGI |
Yorumlarınız ve repleriniz bekliorum................
|
saol...
|
gayet sıradan
|
ya formada neden turk bayragı yok bilen biri cevap verse
|
yakası hoş değil ayrıca Türk bayrağı yok... 100.yıla yakışmadı...
|
Alıntı:
Geçen sene herhangi bir kupa alamayan takım ertesi sezon Türk Bayrağı takamıyor!!!! Bu sene sadece bjk ve gsnin takma izni var...... Ne kadar mantıklı bir kural yorumları size bırakıyorum..Çünkü ben konuşursam nopost alırım... :mad: :mad: :mad: |
Alıntı:
yapmayın arkadaşlar.işinize gelmeyen heryerde başkalarını suçluyorsunuz.öyle yorumlar oluyorki sanki herkes fb ye karşı.şampiyon fb olsaydı bu defada gs takmayacaktı bayrak.fb bugün başarısızsa hertürlü kabahatı başkalarına yüklemesindendir. |
iyide ben taraf tutuor demiyorum.Kuralın saçmalığından bahsediorum.Her şeyi işine geldiği gibi anlıyorsun kankam...
Bu kurala göre diğer 16 takım Türk Bayrağı takamayacak..Peki onlar Türk değilmi...Böyle saçma bir şey olabilirmi.ben buna dikkat çekmek istiorum.ama sen her zamanki gibi yine beni yanlış anlıyorsun...FB Kayseri bu sezon avrupada Türkiyeyi temsil edecekler ama Türk Bayrağını formalarına KOYAMIYORLAR...Bundan daha saçma bir şey varmı??? |
bencede saçma hemde çok saçma türk bayrağı olmayan bir forma düşünemiyorum hangi takım olursa olsun... nedemek bayrağı sökmek yaaa.. ulusoy saçmaladı artık....
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.