www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   onunla nasıl tanıştınız? (https://www.cakal.net/showthread.php?t=3080)

ebukassam 12-03-2005 03:47 AM

onunla nasıl tanıştınız?

bu topicte herkesin (bayan ya da bay) onunla nasıl tanıştıgını, arkadaşlıgının ve ilerisinin nasıl geliştigini, teklif anını ve sözcükleri kısacası hikayesini anlatmasını rica ediyorum.

Güzel bir topic olur düşüncesindeyim....

Misyoner 12-03-2005 08:10 PM

kankalar ben msn de tanışmıştım arkımle konuşuodum ben oyuna gırcem alsana brıı konuş dedı bır baktım kız(aynı şehırdeyız) baya sure arkı akldık dewamlı kavga ederdık ama sonradan hoşlanmaya başlayınca bırbırımızden teklıf etmeye karar verdım ve gene teklıfıde suratına edemedığım için msn de ettım:)))sonuç ayrıldık:D ama şimdı tekrardan başladık ve çok mutluyuz:D:D:D

trecy 12-03-2005 08:54 PM

bende onunla bi forum sitesinde tanışmıştım. :) sonuçta görüştük ve birbirimizden hoşlendık ikimizinde istanbulda olması büyük bi şans oldu doğrusu. Aslında ilk zamanlar yadırgamıştım ama yaşı benden büyük diye zamanla laşıtım ve şimdi çoookk mutluyum. 5 aydır beraberiz :):)

ebukassam 12-04-2005 12:39 AM

abi dikkat ettimde hep bi şekilde internet vasıta olmuş :) benımde öle aynı sizin gibi...iyiki şu ınternet varmış.ehehe

slade23 12-15-2005 11:00 AM

dersanede tanıştık 20 aydan sonra ayrıldık ne güzel deil mi

๏๒รєรรเ๏ภ 01-30-2006 02:14 AM

ya benim internet vasıta direk vasıta olmadı ama internet cafemiz wardı o vasıta oldu :)

on7eylul 01-30-2006 03:44 PM

kaldırılmıştır

trecy 01-31-2006 03:20 AM

on7eylul valla çok duygulandım :) inşallah hiç ayrılmazsınız

amfibik 01-31-2006 10:40 AM

biz ailece görüşüyoruz yıllardır.. ama benmde ilgim 2 yıldan beri war onuda takip ediyorum 2 yıldan beri çıktığı yok ki olsa kesin soler ama hep beraberiz sewgili gibi zaten.. en son ben açilmaya karar verdim işte bi akşam onlara oturmaya gittik biz ayrı odaya geçtik konuşuyoduk "sen mi soleyeceksin .. benmi soleyeyim sıkıldım ama artık" dedi ben tabi dumur oldum direq sonra soledim tabi sewiyom lahn seni dedim oda daha kibar olsana dedi sarıldık birbirimize vede hala beraberiz umarım allah bizide mutlu olan kımseyide ayırmasın beni bi kere kankamdan ayırdı zaten allahtan rahmet diliyorum kankamada burdan... neyse saygılar anlatan herkesin hikayesi güzelmiş..

-eceee- 09-03-2006 11:53 PM

bizde msn de tanıştık önce tesadüf olarak sohbet odasında tanıştık sonrada msn adresi verdik felan işte...sonra hoşlandık birbirimizden tabi ben onun teklif etmesini bekledim (etmeseydi bile ben kesin ederdim:biggrin:) etti azcık nazdan sonra kabul ettik 1 yıl doldu ve hala birlikteyiz ama farklı şehirde olmamız biras zor ama katlanıyoz ve sabrediyoz ama arada bi o buraya yani hatay a gelio bende istanbul a gidiyom ailesiyle tanıştım ve yavaş yavaş ailelerde tanışıyo artık :biggrin: ooohhhhhhhh beeaa MUTLUYUM ARTIK

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:04 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.