www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Dinamo Kiev 3-1 Fenerbahçe (maç bitti) (https://www.cakal.net/showthread.php?t=31456)

alexdesouza20.07 08-09-2006 10:52 PM

Dinamo Kiev 3-1 Fenerbahçe (maç bitti)

Fenerbahçemiz Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk raundunda Dinamo Kievile oynadığı karşılaşmada 3-1 mağlup oldu. Evsahibi Dinamo Kiev, 20. saniyede Rincon`un attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının başlaması ile birlikte atağa kalkan Fenerbahçemiz, cezasahası dışında serbest vuruş kazandı. Kazanılan serbest vuruşu Alex kullandı, Mehmet Aurelio çok güzel yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek, Fenerbahçemize beraberliği getiren golü attı.

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Dinamo Kiev, 65. dakikada kullanılan serbest vuruşta ilk golün sahibi Rincon takımını bir kez daha öne geçirdi. 2-1. 82. dakikada ceza sahamıza yapılan ortada defansımız topu uzaklaştırdı. Dönen topa mükemmel bir vuruş yapan Yussuf takımını 3-1 öne geçirdi ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Allah'tan ümit kesilmez ama turu baya bi zora soktuk.Yinede saraçoğlu cehenneminde 2-0 zor bi skor deil....Ama gol yemememiz lazım..

adamgibiradyo 08-10-2006 12:01 AM

ya şimdi bazıları şey diyecek belki yenildiniz ya hemen b..k atın diyecek ama gerçekdende hakem neydi öyle yaaa :(

kasirga78 08-10-2006 12:13 AM

Allahın izniyle kadıköyde bu işi bitiririz

RoStWell 08-10-2006 12:28 AM

kadıköyde hesabı keseriz

CLuber 08-10-2006 12:30 AM

Appiah,Alex,Tuncay,Anelka Falan Nerdeydi Bu Maçta Ben Göremedimde :)

bluekeys™ 08-10-2006 09:50 AM

ben bir GALATASARAY lıyım ama canı gönülden burda işi bitireceğini düşünüyorum ama maçta Appiah,Alex,Tuncay,Anelka neden yoktu yada ismi hiç duyulmadı ebn tuncayın oydaığını 26. dakika duydum oda bir top attı ozman

Angel of death 08-10-2006 10:10 AM

dinamo kiev çok zor bir rakip değil bence ama şanssızlık ve en iyi futbolcuların hepsinin kötü gününde olması sonuca etki eden faktörler oldu. rüştünün yediği ikinci gol hatalıydı ama iyi kurtarışlar da yapmadı değil. defans çok kötüydü, birçok gol pozisyonu verdik. inşallah bu iş kadıköyde bitecek.

Cehennet 08-10-2006 12:15 PM

ya kardeş bırakın allahınızı severseniz ben de galatasaraylıyım ve isterim ki bütün türk takımları tur atlasın başarılı olsun ama olmuyor işte bu fener yıldızlarımız var diyor büyük takımız diyor kayseriyi yeniyor böyle dinamo kieve yeniliyor ona yeniliyor buna yeniliyor sen avrupada bi zıkkım yiyemiyorsan bırakacaksın bu işi hala anelkayı oynatıyorsun ayıp denen bişe var gideceğim diyor bu adam bırak gitsin ya ne hayır gelir sana dahaa ondan seneye ne olacağımız belli değil kaç takım nereye gidecek belli değil kim kaç eleme oynayacak belli değil bunların tek suçlusu fenerdir hiç bi fenerli biz büyük takımız hikayesi okumasın bu fenerden bi cacık bile olmaz anca kayseriyi yener

Angel of death 08-10-2006 03:12 PM

Alıntı:

İlk Gönderen Cehennet
ya kardeş bırakın allahınızı severseniz ben de galatasaraylıyım ve isterim ki bütün türk takımları tur atlasın başarılı olsun ama olmuyor işte bu fener yıldızlarımız var diyor büyük takımız diyor kayseriyi yeniyor böyle dinamo kieve yeniliyor ona yeniliyor buna yeniliyor sen avrupada bi zıkkım yiyemiyorsan bırakacaksın bu işi hala anelkayı oynatıyorsun ayıp denen bişe var gideceğim diyor bu adam bırak gitsin ya ne hayır gelir sana dahaa ondan seneye ne olacağımız belli değil kaç takım nereye gidecek belli değil kim kaç eleme oynayacak belli değil bunların tek suçlusu fenerdir hiç bi fenerli biz büyük takımız hikayesi okumasın bu fenerden bi cacık bile olmaz anca kayseriyi yener

Söylediklerinin bir kısmında haklısın ancak cacık falan yakışmıyo ona göre. ayrıca oynadığımız takımlar çok farklı takımlar. dinamo kiev gerçekten iyi bir takım. olmadı mı olmuyor işte. geçen yıl hatırlarsan ilk maç 1-0, ikinci maç 4-0 yendik gs.yi ama son maçta şampiyonluk gitti. kısmet işi bunlar. ayrıca bir anca kayseriyi de yenmeyiz. bknz.geçen yılki fb-gs maçları

sonnnefes 08-10-2006 03:39 PM

Alıntı:

İlk Gönderen ReLaKsT
kadıköyde hesabı keseriz

Fener kesse kesse döner keser...:)))

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:48 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.