![]() |
Stre
:biggrin:
Bir adama sormuşlar:Yedinin ingilizcesi nedir? diye O da cevap vermiş: Seven. "Yedinin yanına bir yedi daha getir, Şimdi ne oldu ? " demişler. "77" demiş. "Şimdi onu ikiye böl" demişler. O'da bölememiş. Neden? Çünkü seven'ler ayrılmaz muhahahahaha ************************************************** **** Hey Emrah hadi gel Voltran'ı oluşturalım.. Sen g.t ol! ************************************************** **** Adam saatlerdir bakkala bakmaktadır X: Abi napıyosun bi saattir, önüne baksana Y: oğlum burası bakkal diil mi,ben de baktım kaldım. hahhhaaahhoohhoööeeğğğkk ************************************************** **** Arkadaşım iş armaya gitmiş zar zor buldugu işten ayda 250 ytl teklif etmişler. Arkadaşım başlarım ben böyle işe demiş. Ertesi gün başlamış. ************************************************** **** x: -Zuuuuut! Y: -Efendim. X: -Sıkılıyor musun? Y: -Evet X: -Niye? Sen limon musun? hahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!! İĞREEEENNÇÇ!!!!!!!! ************************************************** **** Soru: Efecan senin yemeginin içinde ne var? Cevap: Karnıbahar var. Soru: Hadi yaa benim yemegin içinde de göbeğikış var. Muhahahaha ************************************************** **** Soru: Çocuklar sınıf bugün tam mı? Cevap: Hayır hocam öğrenci!!!!!! (tam-öğrenci bilet) İiiiiiyyyyyy ************************************************** **** Olum g.te geldik iyi mi? - İyiii. İnelim o zaman... Heeheeeeehooo...horrrrk alıntıdır.. |
sağolasın
|
ellerine sağlık
|
danke
|
sen nerden buluyon bunları yaa:D
|
saol dostum eline saglık
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.