![]() |
SANAL alemde gecek aşk var mıdır?(hoşya gercekte de yok ya)
ben daha görmedim inanmıyorum bu sabah kızın biri sordu bana msn de bana aşık mısın diye de evet dedim ama aslnda hayır:rolleyes:
|
başımdan geçen hoş bir anı:
bir sitede tanıtım yazısı hoşuma giden bir bayana mesaj yollamıştım.içinde msn de verdim.beni eklemiş.görüşmeye başladık.resim hocası imiş.bir kaç gün boyunca msn de yoğun bir şekilde web cam olmadan görüştük.bi ara web cam isteği yaptı bende kabul ettim.web cam açıldığın da karşımda gördüğüm manzara karşısında şok oldum...hatun bütün ailesini bilgisayar başına toplamış.annesi babası abileri yeğenleri yok yoktu orda..kendimi toparlamam uzun sürdü.allahtan kıbrıstaydılar.neyse tanıştık ailesi ile falan iyice içli dışlı olduk bi kaç günde.tatil bitmeden antalya ya gelmek istediğini söyledi ben kabul etmedim.ailemle tanışmak istiyormuş.ailemin tasvip edeceği bir durum değildi bu.ben araya engeller koydum ve soğuttum.onun çok rahat olması benim tarzım değildi.böylelikle bir macera sona ermiş oldu. |
Ben sanaLda gerçekten aşık oLdum ama onun umrunda biLe degil şu hesaba giriyorum beni beyeneni ben beyenmem benim beyendigim ise beni beyenmes ...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.