![]() |
Aylardan Ekim
gemiler geçiyor geceleri
bu şehrin kara sularından aylardan ekim fasıl hazan faslı takvimlerden düşüyor yapraklar bir bir. hüzün yağmurlarıyla ıslanıyor güvertenin demirlerine tutunan ellerim telaşlı insanlar ümit dolu yürekleriyle yürüyor hayatın kalabalık ve karanlık yollarında etraf ışıl ışıl yağmura ve geceye inat. ben kaybolmuşum içinde olduğum karanlıklarda. ama kimin umurunda? ben seni kaybetmişim ellerini tutamadan. kör olduktan sonra gözlerimi gözlerine değdiremeden kaybolmuşum, kendimi bulmuşum ne fark eder? yokluğunun akşamında yine elimde umutsuzluğumun ateşi, cebimde bir ömürlük bir keder. aylardan ekim fasıl hazan faslı. insanlara inat mevsime uyuyorum. yağmurlar yağıyor gözlerimden, denize karışıyor gözyaşımın tuzu. bir geminin güvertesinde saatler bilmem kaçı vuruyor. ve ben ölümcül yalnızlığımla yol alıyorum hayal ülkesinin karasularında her şey değişiveriyor birden. pervane gibi dönmeye başlıyor yelkovanla akrep. sabah oluyor ve pırıl pırıl bir güneş doğuyor bulutların ardından. herkes kayboluveriyor bir anda gözlerimin önünden. bir sen kalıyorsun gülen yüzünle. parmaklarının ucundaki mutluluktan sürüyorsun ellerime gökyüzünü yeniden boyuyoruz maviye. denizin üzerinde yürüyor, yeşilin içinde kayboluyoruz. bakışıyoruz çıt çıkarmadan dalıp gidiyoruz. ve sessizliği yırtan bir çığlık gecenin ayazında yankılanıyor. insanlar inmeye başlıyor iskeleye yanaşan gemiden. aylardan ekim fasıl hazan faslı gemiler geçiyor bu şehrin kara sularından ve ben zorla çekilip alınıyorum hayal ülkesinin karasularından aylardan ekim fasıl hazan faslı |
elıne saglık
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.