www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   sizce aşk mesafe tanırmı??? (https://www.cakal.net/showthread.php?t=33264)

ursula 08-26-2006 07:14 PM

sizce aşk mesafe tanırmı???

eger sevdiğiniz uzakta ise sizden;
aşkınız ilk günki gibi mi?olur
giderek azalırmı..!
mesafeler artık herşeyi yok mu etmiştir..?..!

RoStWell 08-26-2006 07:24 PM

giderek azalır ve sonunda hiçbirşey kalmaz :)

walsman07 08-26-2006 07:29 PM

karşımdakinin çabasına bağlı...eğer o bir adım yaklaşırsa ben yollarda toz duman olurum..

CaKaLBoT 08-26-2006 07:40 PM

besiktaskı mesafe tanımaz :)
nere olursa olsun farketmez !!!

CaKaLBoT 08-27-2006 11:14 PM

tanır

sparki 08-31-2006 01:16 AM

giderek birşeyler azalır;yani sonunda bitmeye mahkumdur

dryctn 08-31-2006 01:20 AM

Alıntı:

İlk Gönderen walsman07
karşımdakinin çabasına bağlı...eğer o bir adım yaklaşırsa ben yollarda toz duman olurum..

bir süre sonra karşı tarafın çabası da fayda etmiyor..uzaklık yüzünden çıkan saçma ve ufak tartışmalar büyüyüp iki tarafı da yıpratıyor çünkü..

sparki 08-31-2006 01:33 AM

Alıntı:

İlk Gönderen dryctn
bir süre sonra karşı tarafın çabası da fayda etmiyor..uzaklık yüzünden çıkan saçma ve ufak tartışmalar büyüyüp iki tarafı da yıpratıyor çünkü..

evet çok haklısın. tecrübe mi konuşuyor ne ;)

dryctn 08-31-2006 01:40 AM

başıma geleni yazdım evet galiba bunun adı tecrübe evet evet sen haklısın tecrübe bu:))

GeCeLeR 08-31-2006 03:42 AM

sevgili bölüm sorumlumuz öncelikle aramıza hoşgeldin umarım birlikteliğmiz uzun ve verimli olur..
öncelikle bu başlıkta bu Bölüme Açılan Konular Yukarıdaki Kategorilerin İÇine AçıLmaLıdır !
gibi bir uyarı var. Bunun önemle üzerine durulmasını senden rica ediyorum.
Yanı sıra bir çok deneyimli deneyimsiz üyemizin bu kuralı çiğneyerek açtıkları konuları gerekli gördüğüm yerlere taşıdım ancak bu taşıma işleminin bölüm sorumlusu tarafından yapılması gerekmekte ve bölüm sorumlusunun kuralsızca hareket eden kişileri uyarması yönetim olarak tavsiyemiz ve dileğimizdir.
Bu mesajın buraya yazılma nedeni ise en son yazan kişinin bölümün sorumlusu olmasıdır...
Ayrıca sevgili kardeşim sparki nin de bu kuralı es geçmesi beni şaşırttı kendisi dikkatli bir arkdaşımızdır gözden kaçırmış olduğunu düşünüyorum..

bu kadar laf salatasından sonra konu hakkında yorumumu yapıyım eğer sevgi yada aşk adına siz gönlünüzde ne diyorsanız onun adına bu hissettiğiniz duygu bugüne kadar hiç hissetmediğiniz yada bir daha hissedebileceğinizi düşünmediğiniz yada buna inanmadığınız bir duyguysa kalbiniz bu şekilde atıyorsa attığını size hissettiyor o adına sevgi yada aşk dediğiniz duygu sizi yaşama bir tutunma dalı haline geliyorsa EVET DEĞİL MESAFELER ADINI BİLE DUYMADIĞIMIZ ZAMAN KAVRAMLARI BİLE BUNU BİTİRMEYE YETEMEZ....

nev-i şahsıma münasır fikirlerimidendir katılmak zorunda değilsiniz :)

DİPNOT : konuyu kilitliyorum ancak bölüm sorumlusu yada yetkili arkdaşların muhabbet cafeye taşımasından sonra açılmasını rica ediyorum..

Saygılar
GeCeLeR
WwW.CaKaL.NeTYÖNETİM

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:11 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.