www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Bowl Boss (https://www.cakal.net/showthread.php?t=33360)

DJIN 08-27-2006 02:29 AM

Bowl Boss

Belkide Anlatsammi Anlatmasammi :) Lakin Bilgi Payla$tikça çogalir diye dü$unup Anlatiyorum ....

Bu Konuyu Bilen Arkada$lar ise Biz biliyoruz HAHA diye Yorum da yapmayin Bilmeyenler bilgilenecekler ....

1- Sava$lar 1'nci Serverlarda Olur.
2- Butun Serverlarin 2'inci Serverlarinda Cz mevcut...

Bowlda BOSS kesmenin kucuk ve guzel bir yontemini Anlatacagim ..

1- Runar Kapisina Gidiyoruz . Telefonunuzun veya Saatinizin Kronometre sini Acin Start icin hazir Tutun Elinizde ...
RUNAR GATE OPEN Yazisini Yukarda Gördugunuz Anda Kronometreyi Calistirin. ister Sava$a girin isterseniz Girmeyin....

2- Sava$lar Tam 2 Saat surmektedir.
- Kronometreniz Tam 1 Saat 30 Dakikayi Gösterdiginde. Sava$taysaniz. Sava$tan cikin. 2 inci Server a Geçin.. ve Cz ye Gidin ...

3- Artik 2 inci Serverin Cz sindesiniz .. ve Bowl a gidin... ve Bowl da javanna lycaon lupus veya herhangi bir bosun Dogdugu yerde Charinizi Birakin / save Yapip /Exit .....

4- Cikan Pencerede Select Character Secenegini Secin ... ve Sizin Adaminiz Ekrana geldiginde BACK yapip Server listesini Goreceksiniz....

5- BURASI önemli : SAKIN START a basmayin ... 1 inci Server i Secin .... ve Starta basin ... 1 inci Server a gireceksiniz ....

6- Sizin Characteriniz Ekranda size El Sallayacak :) Sakin Starta basmayin ..

7- Kronometrenizi Kontrol Edin ... Tam 2 Saat doldugunda yani Kronometreniz 2:00 i gosterdigi Zaman Starta basacaksiniz. ve

1 inci Server'in BOWL unda Dogacaksiniz. Gozunuze KEstirdiginiz Bosu kesin :)

----------------------------------------------------------------------------

Ben $u $ekilde yapiyorum .. BUFF SCROLL SWIFT SCROLL ATTACK SCROLL ve DEFFANS SCROLL um ile ayni anda zamanda saniyesinde 1 inci Serverin BOWL unda doguyorum .
ve O esnada Swift Scrolumu basip Turluyorum gordugum bosun yanina gidip diger Scrollarimi basip Kesiyorum ...

Kendi Master'imi bu $ekilde yaptim..

mrb 08-28-2006 09:58 AM

kardeş alıntı yapıyosan alıtıdır die yaz tüm konularımı çalmışın

K r a L 08-28-2006 12:02 PM

mrb arkadaşım her bölümün ve knightın başında yazan ilanları uyrarıları okursan sevinirim ..

DJIN 08-28-2006 04:59 PM

Alıntı:

İlk Gönderen mrb
kardeş alıntı yapıyosan alıtıdır die yaz tüm konularımı çalmışın

ben açmasaydım veya mazzy açmasaydı bu paylaşım silinicekti ben açardım tekrar deme bunları açmak için mesajlara müdahale yetkisi gerekiyor bu yüzden zafir,mazzy ve ben ( GeCeLeR in yardımlarıyla) bölümü tekrar düzenledik.

mrb 09-02-2006 07:01 PM

kusura bakmayın biras geç gördük

CaKaLBoT 09-03-2006 03:39 AM

saol murat emeğine sağlık

erturk 03-26-2007 02:32 PM

iyi iyi de bowl ne :D

вö¢üк 03-31-2007 09:14 PM

PAyLASım İçim SAOl

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:56 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.