![]() |
beyler cok güleceksiniz bakmadan gecmeyin
adam:abi stilettom var takas edermisin elindekiyle
ben:git işine oglum bardish +8 le stiletto takas edilirmi ana adam:abi satsan 1m eder ben:ya ne diim sana ..... ###################### arkadaş:ben knightın ustasıyım oglum bilmediğim şey yok ben:yeni patch geldi iyi oynarsın sen artık arkadaşatch ne ? ben:zuhahaha ###################### adam:abi cz hangi semtte ben:kızılay adam:saolabi ben:ne demek ####################### adam:abi canavarları nasıl kescem level 5 oldu ben:basbaya nasıl bi soru bu adam:ya abi elime iyi bişey alcam ama nerde satılıo benazarda adam:hangi pazar bize yakınmı eve ben:evettöbe töbe adam:abi seni keserim die sölemion dimi nerden alıncagını ben:ha ne demessin korkudan hey allahım beyler sizinde böle komik anılarınız varsa eklemenizi beklerim +repi hakettiysek verin saygılar |
benım var. adam biraz aptaldı :D
adam:s.a. ben:a.s. adam:sende magesin. bişe sorabilirmiyim ben:evt adam:oyuna yeni başladım.arkadas kasıp 35 yaptı adam:şimdi ne kesip lwl kasabilirim ben:sende küçük alan çıkmıştır.git zombielere bi partiye gir alanla kesin adam:saol kardeş.nasıl gidilir oraya(o sırada town dayız) ben:takıp et(town ın kapısına goturdum) ben:bak şimdi bu yoldan dümdüz git ilerde bi cami gorcen ordan sağa sap gorursun adam:saol kardeş.istersen birlikte keselim ben: :D yok saol yaklasık 2-3 dakika sonra(heralde yazıyı bi kaç kes okuyunca olayı anlamış) adam: hahahhhahh. şimdi farkettim :D:D ben :D düz devam et gorürsün |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.