![]() |
Öss Sonuncusu :D
-Alo abi..
-Hah soyle.. -Soliycem ama dalga geçmiycen.. - Çok değil planlı çalıştım. - ...=? :S - Dersanem bir numara - <Ders. yetkilisi> Tanımıyoruz biz onu. - Aslinda kafam zehir gibi ama tembelim ben.. di mi anne? - Tabi yavrum.. ac agzini bakiym.. -Neymiş sonucun ? -Ya kaydırma yapmışım , ondan ... -Olm sonuncu oldun sonuncuuu !! -Önemli olan katılmaktı. - Oğlum hala açılmadı mı şu web şeysi? - Anne valla server yetişmiyor herhalde, sabah 10dan beri tık yok.. - 32.000 ki$iymisiz oglum! - E bi parti yapariz artik. -Necati sonuc ne alemde olum -Gecen yildan bu yila bi ilerleme katedememisiz baba -Yinemi sonuncu oldun -Kısmetsizlik.. _Alo x dersanesi mi? _Evet _Mudur beyi baglar misiniz? _Evet buyrun ben mudur. _ Mudurum merhaba ben tonguc hatirladiniz mi? _Yooo,cikartamadim _Çikartamazsin tabi,ogrenciyle iligilendigin mi var ki, _Evladim ne istiyosan cabuk soyle ugrastirma beni _İki senedir sizin dershaneye geliyorum,okuz tonguc derler hatta _Tamam tamam cikardim ee naptin sinavda bakalim _Sınavda turkiye sonuncusu olmusum,simdi kulaklarini iyi ac ve beni dinle medyaya dershanemin ismini vermemi, konusmami istemiyorsaniz... - Napıyosun lan burda tek başına? - Bomba koydum patlamasını bekliyorum. - Allah belanı versin. sonuncu oldun di mi öss'de?!.. - Şu anda neler hissediyorsunuz, sonuç hakkında ne söyleyeceksiniz? - Bu hakemlerle buraya kadar - Nası başardınız? - Hiç zor olmadı. gittiğim nakış kursundaki favori desenimi cevap anahtarına nakşettim. -Hoca naaptin? -Abi sahaya sis indi,form kirec tuttu.onumuzdeki seneye bakicaz. |
saoalsın
|
saolsın
|
elıne saglık
|
sağol
|
sagol
|
eline sağlık
|
saol..
|
güzeldi saol
|
eline sağlık
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.