![]() |
İşte erkeklerin evlilik öncesindeki korkulu itirafları:
1- O hayati cümleyi duymak 'Hastalıkta ve sağlıkta' (Gardiyan gelir, hapishane kapısı kapanır.)
2- Her milletten meyvelerin tadına bakma hayalinden vazgeçmek (Şahane bir aşk ve şehvet seline kapılıp bir çiçekten öbürüne konmak) 3- 'Ya!' kuruntusuna kapılmak (Ya başka bir kadına aşık olursam?) 4- Boşanmak (Yanlış ata oynamak gibi) 5- Anne-babanın başarısız evliliklerini tekrarlamak (ya da anne-babanın mutlu evliliğini tekrarlamak, günün birinde karısına 'Meleğim', 'Balım' ya da 'Aşkım' diye hitap etmek) 6- Eğlence şirketi müdürlüğünden feragat etmek. Sonra da 'uzlaşma' denen şirketin yönetim kuruluna hesap vermek zorunda kalarak, her kararın günün birinde insanın neşesini kaçıran bir teftişten geçeceğinin tamamen bilincinde olmak. 7- Evcilleştirilen Kocalar Kardeşlik Derneği'nin aktif üyelerinden biri haline gelmek. 8- Ezbere bir hayat (sıkıntı, fazla yüz göz olma ve sıradanlık) 9- Sükunet, denetim, boş alan, mahremiyet, bütün gece spor kanalı izlemek, ahbaplarla poker, sigaradan alınan bir fırt, leş kokan spor ayakkabılar gibi nimetlerden feragat etmek. 10- Misafir odasında başlayıp kanepede devam eden erotizmden vazgeçerek düzenli ve renklilikten uzak bir seks hayatına adım atmak evet ne diyorsunuz bu duruma beylerr ...:biggrin: |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.