![]() |
aklına ne geldi
arkadaşlar denilenleri harfiyen yapın.cevaplarını bekliyorum
Dikkat: BU YAZIYI MUTLAKA EN BAŞTAN OKUYUN... SAKIN ATLAMAYIN... Bunu bir arkadaş gönderdi bende burda paylaşayım dedim. Acaba dedikleri doğru bakalım... >>> > Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine >>> > getirin. >>> > >>> > >>> > >>> > Bir hesabi bitirmeden otekine gecmeyin.. >>> > >>> > >>> > >>> > Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. Sadece >>> > kafadan hesaplayarak cevap ver gec. >>> > >>> > >>> > Sasiracaksin. >>> > >>> > >>> > >>> > Basla: >>> > >>> > >>> > Asagidaki toplamlar kac ediyor: >>> > >>> > 89 + 2 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 12 + 53 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 75 + 26 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 25 + 52 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 63 + 32 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... >>> > >>> > >>> > Hadi. tek bir tane daha... >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > ! >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 123 + >>> > 5 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > Asagiya devam et... >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > Biraz daha... >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > Aklina ne geldi? |
hiç bişey ne gelcek ti kanka
|
buna benzer bısey olmustu onda sonuc kırmızı ve cekıc cıkıyodu
aklıma kırmızı ama tornavıda geldı:) |
mavi çekiç geldi
|
kırmızı fırça geldi aklıma
|
mavi renk ile mause geldi
|
mavi klavye geldi mavi en sevdiim renklerden biri klavyede önümde duruo zaten :))
|
kırmızı pense geldi
|
ne alaka anlamadım ben mavi ve tarak düşündüm aklıma ne gelmesi gerekio
kırmızı çekiç mi???? saçma.... |
bencede saçma çünkü aklıma siyah bir telsiz geldi
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.