![]() |
İşte Cenk İşler gerçeği!..
Kayseri Erciyesspor'da ani bir kararla süresiz kadro dışı bırakılan Cenk İşler Superspor.com'a konuştu. Geçtiğimiz sezon attığı 20 golle K.Erciyesspor'un başarısında en büyük pay sahibi futbolcuların başında gelen Cenk, editörümüz Hilmi Sever'in sorularını yanıtladı. Konuşmalarından özellikle yönetime ve yerel gazetelere olan kızgınlığını gizleyemeyen golcü oyuncu, sorularımıza içten cevaplar verdi...
"Ne yaptım ben!" -Kadro dışı bırakılmandaki sebepler neydi? Göstermelik neden, disiplinsiz davranışta bulunmam ancak ben kesinlikle disiplinsiz bir harekette bulunmadım. Neden kadro dışı bırakıldığıma ise anlam veremiyorum. Bu sorunun yanıtını yönetimin vermesi lazım. Lige kötü başlandığı için takıma gözdağı verilmek adına bana böyle bir ceza verdiler. Kimse bu konu hakkında doğruyu söylemiyor olan bana oluyor. Hoca'yla veya takımdaki hiçbir arkadaşımla bir sorunum olmadı. Disiplinsiz hareketler yapacak bir oyuncu da değilim. "Takımdaki hangi forvetin golü var benden başka!" -Aldığın yüksek ücret nedeniyle takımdaki dengeleri bozduğun için yönetim tarafından böyle bir karar alındığı da söyleniyor. Böyle birşey kesinlikle yok. Bu takımda benim aldığım ücrete yakın ve ondan da fazla ücret alan isimler var. Ayrıca bir takımda herkes aynı parayı almaz. Benim aldığım değil diğerlerinin aldığı paraya bakmak lazım. Benim bu takıma geçtiğimiz sezon neler verdiğim ortada. Yerel gazetelerde geçtiğimiz sezonki formumdan çok uzak olduğum söyleniyor. Bu takımda 5 forvet oyuncusu var hangisinin golü var soruyorum! Maçlarda varlıkları yoklukları belli değil. Ben Bursa maçında golümü attım takıma 3 puanı kazandırdım. Benden ne yapmamı bekliyorlar anlamıyorum. 6-0'lık Fenerbahçe maçını 6-7 mi yapmalıydım! ya da 4-0'lık Kayseri maçını 4-5 mi yapmalıydım! "Allah çarpar adamı!" -Yerel gazetelerde 'Cenk aldığı paranın hakkını vermiyor' diyorlar.. Allah çarpar adamı! Benim bu takıma neler verdiğim ortada, geçtiğimiz sezon attığım goller ve bu sezon da ilk üç maçta ortaya koyduğum futbolu herkes gördü. Takım olarak geçtiğimiz sezonki havamızdan çok uzağız, 3-4 önemli oyuncumuz gitti yerlerine 7-8 farklı oyuncu geldi. İyi giden bir takıma yapılacak bir kaç takviyeyle bir takım daha iyi bir durama gelir ancak biz resmen yeniden bir yapılanmaya gittik. Bu da takımdaki dengeleri bozdu. -Erciyes'in asıl önemli sorunu forvette değil defansta gibi gözüküyor. Ben de böyle düşünüyorum. Futbolu bilen herkeste böyle düşünür zaten. -Transferin bitmesine 1 gün kala kadro dışı bırakıldın. Gelen transfer teklifi oldu mu? Konyaspor'dan bir teklif geldiğini duyduk, bu doğru mu? Bana doğrudan gelen bir teklif olmadı. Konyaspor'un benimle ilgilendiğini ben de duydum ancak transfer dönemi bitti ve şu an için burdayım. -Bir af durumu söz konusu mu? Mustafa Hoca, yarın takımla beraber çalışmalara başlayabileceğimi söyledi. Herhalde bir af olacak. -Cenk, konuşmalarından Erciyesspor'dan soğuduğun belli oluyor ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşünüyor musun? Bundan sonra çıkıp kendim ve ailem için futbolumu oynayacağım, takımda kalıp kalmayacağıma ise 3 ay sonra ara transfer döneminde karar vereceğim. Ancak ortamın eskisi gibi olmadığı bir gerçek. -Hoca ve takımdaki arkadaşların tarafından yalnız bırakıldığını düşünüyor musun? Hayır böyle birşey düşünmüyorum. Hocam ve futbolcu arkadaşlarım tarafından sürekli arandım. alıntıdır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.