![]() |
ÇAKAL.Net ın En Yakışıklısı Yarışması
EWT ARKADASLAR KENDI ARAMIZDA ETKINLIK DEGISIKLIK OLSUN EN BASTA EGLENCE OLSUN DIYE BOLE BI KENDI ARAMISDA YARISMA DUSENLEYELIM KATILMAK ISTEYENLER BURAYA RESIMLERINI VE KATILMAK ISTEDIKLERINI BELIRTSINLER VE ANKET YOLUYLA CAKAL.NETIN YAKISIKLILARINI SECELIM HEP BERABER YARISMA BELKI REP OLULLU OLABILIR HENUZ ADMINLERLE KONUSMADIM AMA OLSUN.
YARISMADA LUTFEN SAYGI KURALLARNI AŞMAYALIM BIRBIRIMIZI KIRMAYALM SIMDI DEN KATILICAK ARKADASLARI MEDENI CESARETLERINDEN DOLAYI KUTLARIM katılmak ısteyen arkadaslar buraya resımlenını koysunlar bız resımlerı katılım tarıhı sona erdıkten sonra anket bolumunde oylamaya sunucaz katılım suresı:09-10 eylul oylama tarıhı:11-13 eylul katılanlar 1-noumAhmet 2-vestelman 3-ßa7uHaN 4-sparki 5-kasirga78 6-gangaster 7-wahshi 8-bluekeys 9-blacksmith 10-mazzy 11-xmaT 12-charlie |
bu neden güzellik yarışması değilde yakışıklılık yarışması anlamış değilim niket ben senin yerinde olsam bayanlara anket acardım kim güzel diye
neyse acılmış konu bi kere ben katılmıyorum katılmamda burdan katılacak arkadaşlara başarılar dilerim :P |
off aman sen katılmasan katılma nıye katılmak ısteyenlerın cesaretını kırıyosun ya bayanları da actık:D herhalde aa lutfen maksat eglenmek rakabet degıl kı yanı
|
boyle bır konu actıın ıcın tskler nıkett ben katılıyorum ama ne olursa olsun kesınlıkle bırbırımızı rencıde etmıcek sekılde olmalı ınsallah beklenen ılgıyı gorur
unutmayalımkı sonuc onemlı deıl maksat bıraz eğlence...farklı bıse olur bence saygılar... işte ben http://img237.imageshack.us/img237/9956/ahmettttpy2.png nouma gıbı sıyah deılım ama napalım ıdare edın ıste ;) |
|
ok ahmet yazdım senı
|
Alıntı:
|
guzel bi konu niket bende katilmiyorum katilirsam forum coker onun icin yani zuhahaahaa
|
ok beea sende katılsana
|
Cakal net'te cirkinmi var,bence bütün genc arkadaslarim yakisikli,arkadaslarimiz katilirsa onlari tekrar hatirlama firsati olur.
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.